Рейтинг кінопрем'єр: що дивитись у кінотеатрах з 29 серпня по 5 вересня.
Рейтинг кінопрем'єр: що дивитись у кінотеатрах з 29 серпня по 5 вересня
Дозвілля та їжа
29 серпня 13:50
Рейтинг кінопрем'єр: що дивитись у кінотеатрах з 29 серпня по 5 вересня. Фото: donttakefake.com

Vgorode переглянув, які фільми виходять у прокат цього тижня, і розсортував за їхнім рейтингом. Повний список заходів на цей тиждень дивіться у нашій афіші.

Мирні люди

Рейтинг IMDB: 7.8/10 

Документальний. Україна, Франція, Канада, 2024 р.

Режисер: Оксана Карпович

Російські солдати здійснили тисячі несанкціонованих телефонних дзвінків із поля бою в Україні своїм рідним та друзям у Росії. З початку повномасштабного вторгнення українські спецслужби регулярно перехоплювали та викладали їхні приватні розмови до інтернету. Фрагмент за фрагментом голосу росіян розкривають світові очі не тільки на хід так званої «спецоперації», а й на процес дегуманізації та деморалізації її виконавців: від наслідування героїчними ілюзіями до повного розчарування та розгубленості, від мародерства до скоєння найжахливіших військових злочинів. Взявши за основу голоси загарбників та їхніх матерів та дружин, фільм протиставляє їхньому «новому нормальному» життю українців та їхнім зворушливим жестам опору насильству. «Мирні люди» переплітають ці два протилежні світи в запаморочливій емоційній напрузі. Унікальний кінематографічний досвід та історичний документ, що порушує важливі питання про природу російського імперіалізму, роль пропаганди у вторгненні та колективну відповідальність росіян.

Ніч з дияволом 

Жахи. США, Австралія, ОАЕ, 2024 р.

Рейтинг IMDB: 7./10

Режисери: Камерон Кернс, Колін Кернс

У ролях:

Давид Дастмалчан

Лаура Гордон

Файсаль Баззі

На Хелловін в 1977 році ведучий популярного вечірнього телешоу містер Північ готує щось особливе. Це буде сеанс паранормального у прямому ефірі, і головною зіркою вечора має стати юна Лілі – героїня книги «Розмови з дияволом». Шоумен, який ганяється за рейтингами, не підозрює, чим обернеться для нього і для всіх глядачів спроба проникнути за допомогою дівчини у потойбічний світ.

Пригоди Панди в Африці

Рейтинг IMDB: 5.5/10

Анімація, комедія Франція, Німеччина, Нідерланди, Данія, Естонія, 2024 р.

Режисери: Ріхард Клаус, Карстен Кілеріх

У ролях:

Юта Вонг Лой Сінг

Джорджіа Вербаан

Мауріц Роберт Дельшот

Панда – молодий і відчайдушний ведмедик, що вирушає до Африки, щоб урятувати свою найкращу подружку – дракона. На нього чекає захоплююча подорож у незнайомий світ гір, пустель та джунглів. У цій пригоді він познайомиться з новими друзями, які живуть у джунглях і ще раз доведе, що хоробрість немає розміру, а справжньої дружби немає перешкод.

Афера по-сімейному

Рейтинг IMDB: 5.2/10

Комедія, кримінал. Франція, Бельгія, 2023 р.

Режисер: Тьєррі Кліфа

У ролях:

Фанні Ардан

Матьє Кассовіц

Ніколя Дювошель

Рейчел справжній матріарх а-ля Ма Далтон, яка виховала своїх синів Сема та Жеремі, а також онука Натана у культі шахрайства. Між незграбними аферами та дрібними крадіжками ця нетипова родина постійно перебуває у пошуках хітів століття. Їхня доля приймає несподіваний поворот, коли вони викрадають роботу Тамари де Лемпіки, не знаючи її вартості. Селеста, спритний та чарівний детектив, вирушає у погоню.

Непокірна Еліс

Рейтинг IMDB: 4.5/10

Трилер, фантастика. США, Болгарія, 2024 р.

Режисер: С.К. Дейл

У ролях:

Меган Фокс

Мікеле Морроне

Мадлен Зима

Його дружина в лікарні, а сам він більш ніж стурбований. Щоб впоратися із домашньою роботою, чоловік купує помічницю – штучний інтелект. "Живий" робот прив'язується до свого власника і рішуче налаштований усунути головну загрозу його щастю: його родину.

Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах