Диван зачекає: куди піти у Києві цими вихідними, 12-13 жовтня
Диван зачекає: куди піти у Києві цими вихідними, 12-13 жовтня
Дозвілля та їжа
Сьогодні 16:18
Диван зачекає: куди піти у Києві цими вихідними, 12-13 жовтня Фото: anna.kravchenko

Війна змусила нас жити в новій реальності, але, незважаючи на весь біль і страждання, які випали на долю нашого народу, ми повинні жити, повертатися до нової реальності, щоб разом відновлювати країну.

Цими вихідними кияни зможуть відвідати культурні заходи, які відбудуться у столиці. Але треба бути обачним і не ігнорувати сигнали повітряної тривоги через ймовірність ракетних ударів. У нашій добірці ми зібрали все найцікавіше – на будь-який смак та гаманець. Повний список заходів, які відбудуться цими вихідними, дивіться у нашій афіші.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

Куди піти у Києві цими вихідними, 12-13 жовтня

The Rock Symphony Orchestra

Музична вистава, де потужні композиції поєднуються зі світловим шоу. На сцені виступатимуть 140 талановитих артистів — рок-гурт, оркестр, хор під керівництвом харизматичного диригента та семи видатних солістів. У The ROCK SYMPHONY Orchestra кожна композиція плавно переходить у наступну, створюючи цілісне музичне полотно, яке наповнює кожного глядача енергією та драйвом.

Ексклюзивні аранжування відомих рок-хітів перевершать усі очікування, даруючи нові відчуття від улюбленої музики. Сценографія та світлове оформлення підкреслюють кожну ноту та драматургію виступу, занурюючи глядачів у дивовижний світ музики та шоу. Відомі хіти звучать зовсім інакше і набувають нових сенсів.

Коли: 12, 13 жовтня, 18:00

Де:  Національний Палац Мистецтв "Україна"

Адреса: вул. Велика Васильківська, 103

Скільки коштує: 510-1950 гривень. Подробиці за посиланням 

Всі. Свої. Дні українського пальта

Черговий маркет Всі. Свої., присвячений найнеобхіднішому восени одягу — пальту.

Цього разу будуть представлені понад 150 українських брендів верхнього одягу та їхня продукція: пальта, плащі, куртки, пуховики та жилетки. А також безліч іншого одягу та аксесуарів на осінь: зручне взуття, комфортні светри, кардигани та худі, святкові та повсякденні сукні, а ще бавовняні футболки, спортивні й трикотажні костюми, сумки та прикраси.

Коли: 12, 13 жовтня, 10:00-20:00      

Адреса: вул. Десятинна, 12

Скільки коштує: вхід вільний.

Концерт KUGATESSA

KUGATESSA — це проєкт, який складається з вокалістки та авторки текстів Саші Кугат та мультиінструменталіста Богдана Кириченка. Свій стиль дует характеризує як експериментальний поп із поєднанням класичних та електронних інструментів. За словами учасників, таке звучання "долає делікатну межу між минулим і сьогоденням, мейнстримовою попкультурою та андеграундом".

Коли: 12 жовтня, 14:00

Де: V'YAVA, ВДНГ

Адреса: просп. Академіка Глушкова, 1

Скільки коштує: від 400 гривень

Концерт просто неба на честь закриття літнього сезону V'YAVA: Brykulets, ADAM, Lely45

Артпростір V'YAVA підготував важкий десант для закриття свого літнього сезону. 13 жовтня на основній сцені виступатимуть BRYKULETS, ADAM та Lely45.

BRYKULETS  — молодий співак із Миргорода, фіналіст шоу "Х-фактор", виконає свої хіти "Загуляв", "Лебідонько", "Перестань", "Буба", "БРО", "Мрій" та багато інших.

Неосоул-гурт ADAM, заснований Мішою Клименком та його дружиною Сашею Норовою, зіграє свої "Танцюй зі мною", "Я не п'яна, я щаслива", "Дещо інше" тощо.

Lely45 обіцяє заспівати багато нових пісень, а організатори для її виступу спеціально оновили світло.

Коли: 13 жовтня, 14:00-22:00

Де: V'YAVA, ВДНГ

Адреса: просп. Академіка Глушкова, 1

Скільки коштує: від 800 гривень. Подробиці за посиланням.

Чорний Квардрат. "Попередні пестощі"

Як відбувається, що чоловік і жінка опиняються в одному ліжку? Що варто робити, і що не потрібно говорити? А що трапляється саме собою? Що відбувається далі? Щось же змінюється всередині нас після всього цього?

Вистава дає відповіді на всі ці питання і, звісно, задає нові. Гостро-сексуальна комедія для дорослих з ліричним ухилом. Любов, розтягнута в часі й секс, знайдений через роки.

Коли: 12 жовтня, 15:00

Де:  Caribbean Club

Адреса: вул. Симона Петлюри, 4

Скільки коштує: 350—690 гривень. Подробиці за посиланням.

CARIBBEAN CLUB DISCO PARTY

Запальна атмосфера та нестримні танці: Caribbean Club повернув традиційні танцювальні вечірки.

Жива музика, мікс крутих пісень, запальна атмосфера! Наживо хіти виконують професійні кавер-гурти, зокрема F.L.I.R.T., Elton Clapton, Real Band та TOKYO. Незмінний DJ Mustafaev створює неймовірне комбо найкрутіших хітів. 

Коли: 12 жовтня

Де: Caribbean Club

Адреса: вул. Симона Петлюри, 4

Скільки коштує: віл 290 гривень. Подробиці за посиланням.

Semi-опера "Король Артур: у пошуках героя"

"Король Артур" — semi-опера, що поєднує драматичний текст із музичними епізодами. Це сучасна інтерпретація міфу про короля Артура, що значно відрізняється від класичних історій, адже в цій версії перед нами постає Артур-герой. Він прагне повернути свою кохану, яку викрав його заклятий ворог, саксонський король Освальд Кентський.

Постановка відбуватиметься у форматі semi-stage, що мінімізує використання декорацій та костюмів, інтегруючись у будь-який простір.

Для роботи над музичною частиною запрошено іспанського диригента, експерта у сфері ранньої музики Рока Фаргаса, Національний ансамбль солістів "Київська камерата" та професійних вокалістів.

Коли: 12, 13 жовтня, 18:00

Де: Національна філармонія України

Адреса: Володимирський узвіз, 2     

Скільки коштує: 120-220 гривень. Подробиці за посиланням.

Органне шоу за участю 2 органів "Interstellar"

Запрошуємо послухати два величних органи під відеопроекціями 360° на найбільшому куполі України. Декілька композицій буде виконано одночасно на 2 органах!

Під сферичні відеопроекції космічної та мистецької тематик, за допомогою потужного звуку, відвідувачі повністю зануряться в іншу реальність.                                                                                                           

 Від галактики до галактики, від епохи до епохи буде розгортатися наш концерт. Твори Баха, Мессіана, Боне, Форе, Циммера та ін. повністю розкриють ніжні та надпотужні звуки цих величних інструментів.

Коли: 12 жовтня, 19:30

Де: Київський Планетарій

Адреса: вул. Велика Васильківська, 57/3 (ст. м. Олімпійська) 

Скільки коштує: 800-1200 гривень. Подробиці за посиланням.

Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах