Рейтинг кінопрем'єр: що дивитись у кінотеатрах з 29 грудня по 5 січня.
Рейтинг кінопрем'єр: що дивитись у кінотеатрах з 29 грудня по 5 січня
Дозвілля та їжа
29 грудня 2022 20:31
Рейтинг кінопрем'єр: що дивитись у кінотеатрах з 29 грудня по 5 січня. Фото: planetakino.ua

На жаль, в Україні досі триває війна. Вона змінила життя кожного українця та українки. Але незважаючи ні на що, наш народ продовжує зберігати міцний бойовий дух і жити в нових умовах. Для перемоги України ми маємо повертатися до роботи та іноді відволікатися від постійних переживань.

Vgorode дізнався, які фільми виходять у прокат цього тижня і розсортував за їхнім рейтингом. Цього тижня на українців чекають три нові фільми. Повний список заходів на цей тиждень дивіться у нашій афіші.

Не забудьте передплатити Telegram-канал "Диван зачекає". Це найкращий гід по Києву.

Сусідка

Рейтинг IMDB: 7/10

Комедія, романтика. Україна, 2022 р.

Режисер: Наталія Пасеницька

У ролях: Артемій Єгоров, Ксенія Мішина, Алекс Комаровський

Затятий холостяк Петро посперечався зі своїм найкращим другом, що зможе прожити місяць із жінкою під одним дахом. Так у його квартирі з'являється Вероніка – елегантна вчителька музики, яка лише пішла від чоловіка-тирана. Однак ставки зростають, коли Петро дізнається про дітей Вероніки! Впорається мачо з викликами спільного життя?

Моя проблемна фея

Рейтинг IMDB: 6.8/10

Анімація, розваги. Німеччина, Люксенбург, 2022

Режисер: Керолайн Орігер

У ролях: Йєлла Хаазе, Ліза-Марі Королл, Алекс Авенелл

Віолетта цікава та зухвала фея, що загубилася у світі людей. Щоб знайти шлях у казковий світ, вона поєднується з людською дівчинкою Максі і дізнається своє справжнє призначення.

Тигр і я

Рейтинг IMDB: 6.7/10

Пригоди.Італія, 2022 р.

Режисер: Брандо Куілічі

У ролях: Санні Павар Клаудія Джеріні, Yoon C. Joyce

У долині Гімалаїв хлопчик-сирота рятує бенгальського тигреня від безжальних браконьєрів. Після цього герої разом вирушають до Бутану в монастир Такцанг, відомий як «Гніздо тигриці». Після вторгнення Китаю до Тибету цей монастир став притулком буддистських ченців, а ще й місцем захисту хижаків із котячих сімей.

Різдвяні канікули

Рейтинг IMDB: 6.4/10

Комедія, романтика. Канада, 2022 р.

Режисер: Джейсон Бурк

У ролях: Ріаннон Фіш, Клейтон Джеймс, Лі Рейчел Фейт

Жертвуючи відпочинком заради кар'єри, Кім отримує "бонус" у вигляді самотності - стосунки з хлопцем руйнуються, не витримавши конкуренції з безперервною роботою. Дивлячись на те, як дочка руйнує своє особисте життя, мати вирішує поїхати з нею туди, де Кім зможе переоцінити свої цінності та просто відпочити від великого міста. Опинившись у затишному маєтку посеред лісу, наша героїня зустрічає купу дратівливих правил і не менш зарозумілого Марка. Їм обом доведеться витримати всі тяготи співіснування в ці передноворічні дні і відчути на собі магію перетворення цього дивовижного свята.

Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах