Переваги пральних машинок LG

Комуналка
18 липня 2022 09:29

У світі пристосування для прання білизни давно не є предметом розкоші, а конкуренція між різними виробниками є прямим наслідком ринкової економіки, що забезпечує широкий асортимент товарів з інноваційними технологіями, значним функціоналом, гідною якістю і при цьому доступною ціною.

Пральна машина LG F4V5VS9BПральна машина LG F4V5VS9B

Це, звичайно, не означає, що можна зупинитися на певній моделі з набором певних характеристик та купити найдешевший варіант від маловідомого виробника з неоднозначними відгуками покупців. Потрібно довіритися брендам, що зарекомендували себе на ринку, яким необхідно продовжувати бути гарантом якості. Фірма LG вже давно вважається флагманом у виробництві побутової техніки. Пральні машини LG мають великий функціонал, вони надійні, а робота з різними програмами зрозуміла на інтуїтивному рівні.

Окремим плюсом є те, що пральні машини LG можна знайти практично в будь-якому магазині техніки, особливо на інтернет-платформах, що займаються продажем побутової техніки.

Практично всі моделі пральних машин LG оснащені такими функціями:

  • двигуном інверторного типу з прямим приводом, що забезпечує низький рівень шуму при пранні;
  • "6 рухів турботи" - технологією, що забезпечує великий набір варіантів обертання барабана. Це позитивно позначається як на якості прання, так і на довговічності роботи приладу: машина сама усуває забруднення та дбайливо відмиває білизну з різних матеріалів при правильному виборі режиму прання.

Також усі пральні машини LG потрапляють під програму мобільної діагностики. Це означає, що за допомогою безкоштовного дзвінка або через додаток для телефону визначити несправність і дізнатися спосіб боротьби з нею.

Багато інших характеристик - режими прання, місткість барабана, використані при виготовленні девайсу інноваційні технології, габарити, тип завантаження брудної білизни тощо залежать вже від конкретної моделі. Більш дорогі варіанти мають більший набір характеристик і особливостей, а бюджетніші, відповідно – менші.

Наприклад, у дорожчих моделях передбачені різні технології, що забезпечують грамотніший підхід до прання: «інтелектуальне прання» сама визначає вагу білизни і вибирає оптимальний набір параметрів серед більше кількох тисяч (а то й десятків тисяч) можливих комбінацій; а технологія, що має назву True Steam за допомогою пари після завершення прання, пом'якшує білизну, видаляє залишки миючого засобу з волокон, розгладжує складки та здійснює дезінфекцію.

ТОП РОЗДІЛУ
Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах