Унікальна соя нового покоління за ціною виробника

Унікальна соя нового покоління за ціною виробника

Унікальна соя нового покоління за ціною виробника

Комуналка
19 квiтня 2023 22:13

Соя цінується у всьому світі за високий вміст білка. Її продукти активно використовуються у харчовій промисловості, а тому з кожним роком попит на неї стає дедалі більшим. У зв'язку з цим виникла потреба у вирощуванні цієї культури. Засіяв нею свою земельну ділянку, важливо розуміти, що кількість урожаю залежатиме від якості матеріалу для сівби. Щоб сходи були рясні, рекомендується звертати увагу на насіння від перевірених постачальників. До них сміливо можна віднести бренд «RYASNO».

Лінійка товарів налічує п’ять сортів сільськогосподарської культури – https://agrain.in.ua/nasinnya-ryasno/soya/. Ці вироби мають чудові якості завдяки тому, що під час виробництва були використані сучасні технології. Експерти доклали чимало зусиль для того, щоб насіння було доведене до посівної кондиції та відповідало вимогам аграріїв.

Так, наприклад, посівний матеріал добре відкалібрований, пройшов сортування на обладнанні MULTI CARE, а також надійно захищений від травмування. Ніякі несприятливі фактори не вплинуть на стан сировини. До деяких переваг лінійки продукції можна віднести:

- супер великий вміст білка;

- сильна енергія початкового розвитку;

- хороший рівень схожості;

- стійкість до вилягання та розтріскування бобів;

- стабільно висока врожайність.

Сорти нового покоління дозволяють отримувати щедрі врожаї, а із застосуванням авторських систем захисту рослин їх кількість можна суттєво збільшити. Разом із насінням компанія «AGRAIN» пропонує купити гербіциди, інсектициди, фунгіциди та мікродобрива, які мають ефективну дію та багато позитивних відгуків.

Переваги співпраці з «AGRAIN»

Робити закупівлю посівного матеріалу та пестицидів в одному місці – вигідно та комфортно. У цьому можна не сумніватися, оскільки створені компанією умови співпраці спрямовані на те, щоб повністю задовольнити запит партнерів та потреби їхнього господарства.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах