Модні тренди жіночих браслетів

Стиль життя
18 травня 2023 19:14

Ювелірні прикраси цього сезону на диво різноманітні, і жіночі браслети різних дизайнів знову в тренді. Для них характерний широкий спектр матеріалів виготовлення та сміливі неординарні рішення. Ювелірний інтернет-салон Gold.ua пропонує придивитись пильніше до найпопулярніших цьогорічних трендів.

Браслети унісекс

Універсальний зовнішній вигляд — головна тенденція нинішнього сезону. Стильні прикраси унісекс однаково вдало виглядають і на тендітній жіночій, і на масивній чоловічій руці.

6465e1b247819.webp6465e1b247819.webp

В моді прості лаконічні лінії, чітка геометрія, відсутність візерунків у вигляді квіточок-пелюсток, помірне напилення, делікатні вставки або цілковита їх відсутність. Просто та вишукано виглядають браслети-ланцюжки, замкнені та незамкнені жорсткі браслети-обручі, а також широкі манжети. Ланцюжки можуть бути не тільки тоненькими, але і масивними, що особливо актуально для огрядних дам: на контрасті з об’ємними браслетами навіть повні руки та широкі зап’ястки виглядають тендітно й вишукано. А струнка дівчина може купити браслет у вигляді делікатного ланцюжка простого плетіння або тонкого обруча.

Класичний стиль

Як відомо, класика ніколи не виходить з моди, а час від часу навіть стає ультрамодним трендом. Тому вибираючи жіночий браслет, придивіться до наступних моделей:

  1. Браслети-ланцюжки різних плетінь та товщини, особливо якірні, панцирні та фантазійні.
  2. Елегантні тенісні браслети з будь-якими каменями: діамантами, рубінами, смарагдами, топазами, гранатами, фіанітами тощо. Тенісний браслет можна носити окремо або у поєднанні з такими ж моделями зі вставками інших кольорів. 
  3. Ланцюжки у декілька рядів, а також браслети з підвісками. Можна носити кілька різних браслетів-ланцюжків, виконаних в одному металі. 
  4. Масивні ланцюжки з великими грубими ланками або декоративними «механічними» деталями (у вигляді гайок, шестерень, шурупів тощо).
  5. Делікатні флористичні композиції, виконані у техніці гравіювання. 

Цього року срібло стає ще актуальнішим, ніж завжди. Срібні прикраси ідеально доповнюють повсякденний гардероб та пасують до комплектів різного стилю — від ділового до кежуалу та навіть романтики. 

Нестандартні дизайни

Сучасні дизайнери перебувають у постійному пошуку нових форм та ідей. У прийдешньому сезоні в моді будуть яскраві, ефектні, виразні браслети оригінальних незвичних дизайнів. Серед найпопулярніших рішень:

  • Браслети в стилі пандора з різноманітними шармами та підвісками.
  • Моделі з яскравими кольоровими вставками.
  • Браслети, які поєднують метал із пластиком, склом, акрилом, керамікою — обов'язково яскравих забарвлень.
  • Моделі, у яких метал поєднаний зі шкірою або каучуком.
  • Браслети з металевими деталями у вигляді літер, символів, геометричних фігур, фантазійних елементів.
  • Золоті та срібні ланцюжки з фігурних ланок у формі метеликів, листочків, зірочок, абстрактних візерунків, сердечок.
  • Плетені золоті коси в один або кілька рядів.

Дуже актуальним є поєднання кількох різних моделей на одній руці — можливі будь-які комбінації на ваш смак. Не бійтеся поєднувати браслети різних стилів, адже коли ще випаде шанс надіти всі улюблені прикраси разом?

Браслети з натуральних каменів

Моделі з каменями ніколи не виходять з моди, але зараз переживають черговий пік популярності. Коштовні, напівкоштовні та штучні камені значно розширюють можливості ювелірних дизайнерів, оскільки можуть застосовуватися у вигляді вставок або ланок-намистин (круглих, фігурних або гранованих). Серед особливо популярних каменів: опал, азурит, агат, бірюза, гематит, змійовик, жадеїт, лазурит, лабрадор. 

ТОП РОЗДІЛУ
Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах