Коворкінг BeeWorking: ефективна організація дня для продуктивної роботи

Коворкінг BeeWorking: ефективна організація дня для продуктивної роботи - фото

Коворкінг BeeWorking: ефективна організація дня для продуктивної роботи - фото

Стиль життя
30 серпня 2023 17:25

Робота — обовʼязок чи задоволення? Багато в чому це визначається робочим місцем — тим, як воно організоване, де знаходиться, чи задовольняє воно всім основним потребам, яка атмосфера панує навколо нього. Факторів багато, та коворкінг Київ BeeWorking врахував кожен і зробив простори, куди можна прийти не просто попрацювати. Тут є все для того, щоб ви проживали насичене подіями і емоціями життя. В BeeWorking облаштовані не тільки робочі зали й переговорні кімнати, але й зони відпочинку на будь-який смак. А найприємніше — користуватися всіма перевагами коворкінгу на Подолі можна навіть під час відключень світла. На локації є потужні генератори і термінали Starlink.

Чому вам варто завітати в BeeWorking?

Щоб гідно оцінити всі плюси робочого простору, варто провести в ньому хоча б один день. Коворкінги — це про атмосферу і нові ідеї. В локаціях BeeWorking є зони, де можна сконцентровано попрацювати і провести брейншторм із командою. Окремі кімнати облаштовані спеціально для ділових зустрічей і зідзвонів із клієнтами. 

  • Meeting rooms — кімнати в коворкінгу Києва для переговорів на 2-15 місць. Шумоізольовані, підходять як для онлайн, так і для офлайн спілкування.
  • Open space — зона, де ви завжди будете в оточенні однодумців, на своєму закріпленому робочому місці. 
  • Private office — це закрите приміщення, яке в київському коворкінгу можна орендувати на тривалий час. В ньому є декілька робочих зон.

Ed83B_m4Ac65vncd46z7Tf8fYc_PhtYPs3Fv3kjoUBLlsm2Ob-kySioNbdId6U1aRFLVu0yYag2RQONy8fQ7ULLgjdVfKmjx1f42O-mccajIPiHrBKabI5uNXCwhaeTwmX4TCGE0qvQSH7Sq7qbu0fkEd83B_m4Ac65vncd46z7Tf8fYc_PhtYPs3Fv3kjoUBLlsm2Ob-kySioNbdId6U1aRFLVu0yYag2RQONy8fQ7ULLgjdVfKmjx1f42O-mccajIPiHrBKabI5uNXCwhaeTwmX4TCGE0qvQSH7Sq7qbu0fk

Якщо ж вам потрібно трішки натхнення, можна вийти в лаундж-зону коворкінгу в Києві — іноді нетворкінг і смол-токи — саме те, що потрібно для того, щоб перезавантажити мозок і згенерувати нову круту ідею. Особливо, коли комуніціюєш із однодумцями і просто цікавими людьми, яких в BeeWorking коворкінгах Києва можна зустріти дуже багато. Щоби ж бесіда пройшла в більш теплій атмосфері, на кухні є запашна кава, смачний чай і смаколики на всі смаки. 

Регулярно адміністрація BeeWorking влаштовує вечірки для всіх своїх резидентів. Адже цей коворкінг — це не тільки місце для роботи. Це — комʼюніті, команда. А справжня команда потребує тімбілдінгу. На подібні заходи запрошуютсья всі коворкери. Тут можна ближче познайомитися, подивитися один на одного в невимушеній обстановці і завʼязати нові корисні знайомства.

Коворкінг на Подолі — це місце, адаптоване і для фрілансерів, і для великих команд. Часи змінюються, і тепер фірмам зовсім необовʼязково мати власний офіс. Набагато зручніше орендувати локацію, в якій є все необхідне для створення комфортної робочої атмосфери. Коворкінг в Києві готовий надати вам багато переваг. 

Із BeeWorking ви отримаєте доступ до:

  • ігрових зон з PlayStation;
  • спортзалу — відвідування його входить в будь-який тариф аренди коворкінга, тож вам не доведеться більше підлаштовувати тренування під робочий графік, проводьте їх коли заманеться;
  • душових;
  • дитячої кімнати.

Крім того, в розпорядженні резидентів — сучасна офісна техніка і обладнання, утримання яких входить у вартість оренди простору. 

oE96fv3P4m23ol2belCD37vvE2tHAnMlME2qSy0hYniwaT5B-OgEX1RtFYmtxH7KC3KXDuRKj3XmX7vhOd-POOgoX56RiaxWcSjzhFSzjphMm_6y_AFOeVAIraTy3nYwx8p9-KpNEAstRAruVEMns3QoE96fv3P4m23ol2belCD37vvE2tHAnMlME2qSy0hYniwaT5B-OgEX1RtFYmtxH7KC3KXDuRKj3XmX7vhOd-POOgoX56RiaxWcSjzhFSzjphMm_6y_AFOeVAIraTy3nYwx8p9-KpNEAstRAruVEMns3Q

Чи вигідна оренда коворкінга в Києві?

Питання, яке турбує багатьох потенційних клієнтів, і має однозначну відповідь — ТАК! Чому BeeWorking coworking в Києві — вигідно? 

  1. Ви можете орендувати саме таку кількість робочих місць, яка потрібна в певний період часу.
  2. За організацією роботи простору стежать менеджери BeeWorking. Вони замовляють клінінг, поповнюють запаси паперу і смаколиків, не забувають поливати квіти та забезпечують ваш комфорт.
  3. Відвідування тренажерного залу входить у вартість оренди. Тобто ви економите не тільки час.
  4. Коворкинг на Подолі — можливість заводити нові знайомства і партнерства. Ніколи не знаєш, під час якого каво-брейку познайомишся із потенційним клієнтом чи роботодавцем.
  5. BeeWorking дозволяє суттєво зекономити на покупці генератору і Starlink, без котрих стабільна робота зараз, на жаль, неможлива.

Крім іншого, BeeWorking регулярно робить акційні пропозиції. Як наприклад — безкоштовний тестовий день. Завітайте до робочого простору, та на власні очі подивіться, що таке коворкінг, в якому хочеться творити великі справи. 

Годі чекати — час працювати!

Є гостре відчуття, що саме вас не вистачає дружньому комʼюніті BeeWorking. Тож варто познайомитися якнайшвидше. Всі питання можна задати в соціальних мережах або по телефону. На сайті coworking.ua також можна забронювати екскурсію: не втрачайте час — почніть працювати в комфорті! 

ТОП РОЗДІЛУ
Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах