Особливості весільного букета з гортензією

Особливості весільного букета з гортензією - фото

Особливості весільного букета з гортензією - фото

Стиль життя
03 листопада 2023 17:38

Зважаючи на те, що гортензії є чи не найпопулярнішими у світі квітами, а про букет із них мріє чи не кожна дівчина, не дивно, що у весільній флористиці ця рослина також набула популярності. Все частіше наречені, вибираючи квіти для церемонії, зупиняють свій вибір саме на гортензіях. Однак, щоб на святі не пошкодувати про свій вибір, варто дещо знати про особливості цих квітів. Тож далі про весільний букет з гортензії та його особливості розповідають флористи популярного в столиці квіткового магазину STUDIO Flores.

Що слід знати, вибираючи весільний букет з гортензії

Особливістю флористичного салону STUDIO Flores є не лише величезний квітковий асортимент, унікальні авторські букети та цілодобовадоставка квітів в Києві, а й відкритість у спілкуванні із замовниками. Іноді клієнти квіткових магазинів забувають, що квіти – товар делікатний, а кожен різновид потребує особливого догляду. Тому флористи STUDIO Flores завжди відверто попереджають клієнтів про можливі ризики. А ще дають дієві рекомендації, що зробити, щоб максимально довго зберегти свіжість й естетичність букета. Особливо це стосується весільних флористичних композицій, які мають стати окрасою одного з найважливіших днів у житті закоханих.

Весільний букет з гортензією в плані краси, вишуканості та неординарності не має рівних. Пишна шапка ажурного суцвіття ідеально гармоніює з ніжним образом нареченої, доповнює та прикрашає його. Гортензії бувають різних кольорів: білосніжні, кремові, ніжно-рожеві, пастельно-блакитні, світло-бузкові. Тож можна вибрати варіант у будь-якому відтінку. До того ж на мові квітів ця рослина символізує щире кохання, віру та надію. Бездоганний вибір для весільного букета, чи не так?

Однак, щоб свято не затьмарилося через те, що букет завчасно втратив свій бездоганний вигляд, слід дещо знати про гортензію.

По-перше, ця рослина надзвичайно вимоглива до кількості води. Недарма її назва означає «ємність з водою». Тому, якщо весільна церемонія затягнеться на 1,5-2 години, квітка може зів’яти, не дочекавшись весільної фотосесії.

По-друге, пелюстки у гортензії дуже ніжні. Тож у випадку необережного поводження з букетом, наприклад, під час обіймів, суцвіття можуть пошкодитися та втратити естетичний вигляд.

Як мінімізувати ризики для весільного букету з гортензії?

Весілля повинно бути одним з найщасливіших днів у житті молодят. І якщо ваша мрія – весільний букет з гортензією, не варто від неї відмовитись.

Букет зі свіжозрізаних рослин правильно підібраного сорту – головна запорука стійкості весільної квіткової композиції. Саме тому флористи STUDIO Flores квіти для весільних букетів замовляють окремо, щоб отримати найсвіжіші рослини до потрібної дати. Крім того, фахівці салону, орієнтуючись на свій великий практичний досвід, завжди допоможуть обрати для букета найбільш стійкий сорт. Ну і звичайно дадуть корисні практичні поради, що робити з квітами, щоб вони зберегли свою свіжість упродовж всього святкового дня.

ТОП РОЗДІЛУ
Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах