Шльопанці Birkenstock: екологічні тренди, що вибирають знаменитості

Стиль життя
28 травня 22:25

Влітку завжди можна розраховувати на стильний ансамбль, що перетворить звичайні речі на ефектне поєднання. Наприклад, взуття від екологічного бренду Біркеншток стало символом безтурботного стилю.

Скромні моделі цього виробника завжди залишаються секретним додатком до образів, що вражають легкістю та невимушеним шиком. Незалежно від того, чи подобається вам такий дизайн взуття, неможливо заперечувати відчуття легкості та комфорту, що воно дарує. Розповідаємо, які знаменитості полюбляють носити моделі Arizona або Boston від Birkenstock, та пропонуємо надихнутися модними образами, готуючись до літнього сезону.

6655db78a1288.webp6655db78a1288.webp

Завжди модні сандалі Birkenstock

Сандалії від Birkenstock виготовляються з природних матеріалів та відомі своєю екологічною безпечністю. Ще одним фактором, що зробив взуття цієї торгової марки насправді культовим, є оригінальний дизайн, який особливо приваблює сучасну молодь.

Зручне та анатомічно правильне взуття стало ідеальним вибором німецьких дівчат і хлопців. Шльопанці та сандалії були буквально в кожного, а носити їх вважалося нормальним навіть зі шкарпетками. З часом компанії вдалося перетворити свій продукт на культовий модний предмет. З початку нульових біркенштоки почали поєднувати з ім’ям популярної німецької фотомоделі Гайді Клум.

Сьогодні з модним німецьким брендом співпрацюють такі гіганти:

  • Valentino;
  • Jil Sander;
  • Dior;
  • Manolo Blahnik тощо.

Культове взуття продається більш як у сотні країн, а багато зірок раді мати його у своєму гардеробі.

Знаменитості та Birkenstock

Звичайно, кожна людина має свій неповторний стиль та уподобання в одязі та взутті. Проте іноді, щоб урізноманітнити гардероб та навчитися поєднувати трендові речі з тими, що вже є у шафі, варто роздивитися модні журнали чи фото знаменитостей.

6655db9028703.webp6655db9028703.webp

Взуття німецької марки Birkenstock сьогодні перебуває на перших сходинках модного Олімпу, тому не дивно, що воно не раз було помічене у гардеробі різних відомих персон:

  1. Трейсі Елісс Росс поєднує біркенштоки моделі Arizona з легким чорним костюмом маскулінного крою та звичайною майкою з базового гардероба. Такий зручний та вельми розкутий образ відмінно підходить для повсякденного застосування та неформальних зустрічей.
  2. Біркенштоки такого дизайну були помічені в гардеробі Ельзи Госк, що поєднала їх зі шкарпетками, прикрашеними рюшами. Взуття доповнило стильний образ зі шкіряною курткою та цікавою сукнею довжини максі.
  3. Виконавиця головної ролі у культовому фільмі «Барбі» Марго Роббі вибрала для себе, звичайно ж, рожеві шльопанці, завдяки чому на кілька тижнів продажі й без того популярного взуття значно зросли.
  4. У повсякденному житті використовує біркенштоки Boston і Кайа Гербер — популярна американська модель.

Також культові шльопанці моделі Arizona були помічені на ногах Джуліанни Мур, Гвінет Пелтроу, Кендалл Дженнер та ще кількох знаменитостей. Тож, якщо ви хочете приєднатися до числа прихильників зручного та екологічного взуття від всесвітньо відомого бренду, саме час купити хоча б одну пару та органічно вписати її у свій літній гардероб.

ТОП РОЗДІЛУ
Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах