Ювелірні прикраси для особливих подій: як обрати ідеальний варіант

Ювелірні прикраси для особливих подій: як обрати ідеальний варіант - фото

Ювелірні прикраси для особливих подій: як обрати ідеальний варіант - фото

Стиль життя
12 червня 18:19

Буває так, що звечора придумаєш собі образ, а вранці дивишся – і чогось не вистачає. У таких випадках ідеальним завершальним штрихом стають яскраві ювелірні прикраси: stolychnashop.com.ua/ua/yuvelirnye-ukrasheniya/, підібрані відповідно до елегантного наряду. Мінімалістичні та стримані чи масивні та вкриті розсипами блискучого каміння – коштовності завжди привертають увагу, перетворюючись на символ унікального почуття стилю та певної статусності.

Вибір прикрас для особливих подій: основні критерії та рекомендації

Якщо від повсякденних прикрас вимагається бути універсальними, практичними та зручними, то ювелірні вироби для особливих виходів можуть бути великих розмірів, з унікальними художніми конструкціями та нетривіальними поєднаннями матеріалів. Тим не менш, навіть ці коштовності ви маєте носити з комфортом протягом вечора. Причому як фізичним, так і емоційним. Прикраса як акцент має надавати додаткової впевненості у собі та своїй чарівності, а не ставати елементом, що вносить дисгармонію.

Якщо ви знаходитеся у пошуку ідеального рішення, почніть з мінімалізму та класики. Прості геометричні форми, чисті лінії, середній розмір, перевірені часом матеріали та їх поєднання (наприклад, біле золото з прозорими діамантами чи срібло з перлами) додаватимуть вечірнім образам шарму та елегантності. Якщо ж ви хочете поекспериментувати з персональним стилем, спробуйте сучасні тренди. Це може бути багатошаровість, така як декілька ланцюжкових кольє з різним плетінням чи поєднання традиційних каблучок з фаланговими моделями. Ще один варіант – асиметрія, якої можна досягнути, комбінуючи сережки різних розмірів та форм. Наприклад, довга протяжка та лаконічне кільце чи підвіска з пусетом.

Ювелірні прикраси для особливих подій: як обрати ідеальний варіант фото 1Ювелірні прикраси для особливих подій: як обрати ідеальний варіант фото 1

Різноманіття прикрас для різних подій: від весіль до вечірок

Мода не стоїть на місці, і регулярно на показах відомих ювелірних будинків з’являються іноваційні рішення. Це стосується як переосмислення традиційних форм та дизайнів, так і використання нестандартних ювелірних матеріалів. Вам відкрите ціле поле для експериментів зі стилем. Тому ви можете обирати стримані класичні прикраси або стати частиною модних тенденцій останніх років залежно від особливостей заходу.

Трендові прикраси для різних подій:

  • перлові ювелірні вироби, наприклад, кольє, сережки та каблучки зі срібла;

  • прикраси з природними мотивами, зокрема об’ємними квітами;

  • кафи на хрящик вуха, що додають образу свіжості та свободи;

  • металеві кольє-чокери, що щільно прилягають до шиї;

  • масивні браслети зі срібла та золота, зокрема жорсткі;

  • моносережка нестандартної форми (наприклад, довга підвіска чи велике кільце).

Звісно, вибір прикраси для особливого образу залежить від офіційності події. У випадку різноманітних важливих зустрічей та прийомів рекомендується віддавати перевагу лаконічності, нейтральним тонам та класичним формам. На неофіційних заходах можна дати волю креативності, створюючи яскравий та нешаблонний образ. Грайте на контрастах, поєднуючи різні форми, розміри та кольори. Але не забувайте про фон – він має відтінювати акцентні прикраси. Тобто при створенні образу, де ювелірні вироби грають ключову роль, обирайте монохромний одяг. А барвисті наряди варто поєднувати також з мінімалістичними прикрасами.

Як правильно підібрані прикраси можуть підкреслити вашу елегантність та індивідуальність

Старайтеся розрізняти стилі ювелірних виробів та вміло їх поєднувати. Наприклад, будь-які мінімалістичні та геометричні прикраси добре комбінуються між собою, зокрема у багатошарових образах. У той же час вишукана класика чи вінтаж вимагають лаконічності без переобтяжування образів великою кількістю прикрас. Варто зупинитися на сережках у ретро-стилі з коштовним камінням, доповнених вишуканим тенисним браслетом чи каблучкою-солітером з аналогічним оздобленням. Якщо ж ви обрали масивну прикрасу, таку як розкішне кольє з великою кількістю деталей, тоді рекомендується залишити його як основний акцент.

Хоча у поєднанні прикрас ви можете проявляти творчість та орієнтуватися виключно на власне бачення краси та персонального стилю. Не обмежуйте себе лише рекомендаціями, пробуйте щось нове та експериментуйте з комбінаціями ювелірних виробів та власного гардеробу. Вдало підібрані прикраси підкреслять вашу індивідуальність та допоможуть створити незабутнє враження.

ТОП РОЗДІЛУ
Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах