"Купіть на них танк": 6-річна дівчинка з Бучі передала 10 тисяч гривень на ЗСУ (ВІДЕО)

Фото: 5 канал

Фото: 5 канал

Суспільство
11 лютого 2023 15:23

Дівчинка зібрала 10 000 гривень для ЗСУ у свій День народження, попросивши щоб усі рідні та близькі дарували їй виключно гроші. Дорослі думали, що дівчинка збирає кошти на втілення своєї дитячої мрії, а виявилося – на танк.

Про це повідомляється у сюжеті телеканалу "5 канал".

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Каті зовсім нещодавно виповнилося шість років і на свій день народження вона відмовилася від подарунків і попросила замінити їх грошима. Дитина зібрала 10 000 гривень і вирішила передати їх на потреби ЗСУ. Цікаво, що дівчинка хотіла, щоб на її гроші купили танк LEOPARD.

Саме з таким проханням вона звернулася до представників фонду Сергія Притули. Волонтери фонду пообіцяли Каті, що танки LEOPARD обов'язково будуть в Україні та наголосили, що гроші дівчинки підуть на ремонт трофейної техніки.

Варто зазначити, що Катя разом зі своєю сім'єю проживала в Бучі і на власні очі побачила, що таке війна, оскільки під час активних бойових дій ворожа ракета потрапила до будинку навпроти, а в їх квартирі повилітали шибки.

Після цього, за словами мами дівчинки, її діти подорослішали і тепер, задуваючи свічки на святковому торті, вони просять якнайшвидшої перемоги, а замість подарунків - збирають гроші для ЗСУ.

Нагадаємо, раніше Vgorode повідомляв, що в юні залізничники – слухачі Київської дитячої залізниці – зібрали понад 140 тисяч гривень та купили для воїнів ЗСУ військовий дрон.

Приєднуйтесь до нашіх каналів в Telegram:

"Підсумки дня. Новини України та світу" - о 22:00 пишемо добірку про те, що важливого відбулося протягом дня.
Vgorode.ua Київ - усе, що стосується нашого міста.
"Диван зачекає" - куди ходити у Києві, та як розважатися.
"Сова" - кращі добірки кіно, серіалів, та музики.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах