Обслуговування кондиціонера

Обслуговування кондиціонера Кондиціонер вже давно став необх - фото

Обслуговування кондиціонера Кондиціонер вже давно став необх - фото

Суспільство
16 лютого 2023 09:58

Кондиціонер вже давно став необхідним побутовим приладом, за допомогою якого у приміщеннях підтримується оптимальний температурний режим. Кліматичне обладнання забезпечує теплом у холоди, а в спеку – прохолодою, що освіжає.

Фахівці стверджують, що комфортний температурний режим забезпечує стабільну працездатність, знижує втому працівників на виробництві та в офісах. Та й домашній відпочинок в приємній атмосфері забезпечує повноцінне відновлення сил після напруженого робочого дня. Головна умова - коректна робота обладнання.  А забезпечити безперебійну тривалу роботу спліт-систем можна тільки, якщо проводиться регулярне обслуговування кондиціонера.

Окрім збільшення терміну експлуатації обладнання, планове обслуговування кондиціонера слід проводити регулярно з наступних причин:

• Від цього залежить здоров'я людей, які перебувають у приміщенні. Справа в тому, що під зовнішніми кожухами системи можуть накопичуватися пил, бруд, вуличні бактерії та мікроби. Тепле вологе середовище – відмінні умови для зростання цілих колоній різних грибків, плісняви, патогенних мікроорганізмів. І при кожному старті системи весь цей непотріб розлітається по приміщенню, потрапляє в організм людей. Результат – різні захворювання дихальної системи, слизових очей та носоглотки, алергічні реакції тощо;

• Економія на витратах на електроенергію, заміни фільтрів та інших агрегатів, дозаправка фреоном. При забрудненні лопастей вентилятора, фільтрів, теплообмінника та ін. кондиціонер починає споживати набагато більше електроенергії, створює докучливий шум при роботі, до того ж для забезпечення заданих температур потрібно набагато більше часу, а значить і електровитрат. Перелік операцій з обслуговування спліт - систем включає миття кондиціонера, миття та заміну фільтра кондиціонера, дозаправку фреоном та інші сервісні процедури;

Діагностика кондиціонера, що проводиться в рамках планового обслуговування, дозволяє своєчасно виявити приховані дефекти, як, наприклад, потертості електрокабелю, порушення герметичності трубок, надмірний витік холодоагенту та ін. Вчасне усунення їх допомагає уникнути серйозної поломки при подальшій експлуатації.

Періодичність сервісного обслуговування встановлюється залежно від рівня інтенсивності експлуатації обладнання, ступеня запиленості тощо. Наша компанія займається монтажем усіх видів кліматичного обладнання та обслуговуванням кондиціонерів у Києві. Професійні бригади сервісного обслуговування, що працюють у нашій компанії, виконують роботи якісно, вчасно, надаємо гарантії. За бажанням замовника можемо провести роботи у нічний чи святковий час, проводимо антибактеріальну обробку кондиціонерів. Ціни - вкрай прийнятні. Діє система накопичувальних знижок та заохочувальних бонусів.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах