Аромати, що спокушають: як створити атмосферу закоханості

Аромати, що спокушають: як створити атмосферу закоханості - фото

Аромати, що спокушають: як створити атмосферу закоханості - фото

Суспільство
16 березня 2023 16:29

Романтична атмосфера повинна бути не лише на свята. Зробити день особливим не важко, головне задати правильний настрій собі та оточуючим. Зробити це допомагає правильно підібраний аромат. Про романтичні парфуми читайте у статті. 

Де шукати романтику? 

В романтичних жіночих ароматах зазвичай яскраво відчуваються привабливі квіткові, фруктові та мускусні ноти. Вони м’які, витончені та легкі. З ними будь-який день наповнюється атмосферою любові, закоханості та мрійливості.  

Nina Ricci – це яскравий представник парфумерних брендів, який міцно асоціюється з романтичними та жіночними ароматами. У багатьох з їх парфумів присутні квіткові ноти, які традиційно асоціюються з романтикою та ніжністю. Дизайн Nina Ricci також навіює думки про літню спокусливу насолоду та розслаблену атмосферу щастя.

Так, наприклад, композиція аромату Nina https://parfumcity.com.ua/ua/brands/nina-ricci – це соковите яблуко, освіжаючий грейпфрут та мандарин у поєднанні з солодкими півоніями та конвалією. Класичний аромат Nina Ricci, що втілює легкість, романтичність та дівочу спокусу. Інший не менш популярний запах Premier Jour створений, щоб чарувати та затьмарювати. Вишукана композиція з мандарину, гарденії, орхідеї та солодкої ванілі нікого не залишить байдужим.  

Які запахи роблять аромат романтичним? 

Троянда. Вона використовувалася в парфумах протягом століть. Це універсальна нота, яку можна зустріти як у легких, так і в насичених ароматах. Її можна змішувати з іншими нотами для створення різноманітних композицій. Троянда часто асоціюється з любов'ю, пристрастю і красою.

Жасмин. Солодка та екзотична нота, яка часто використовується в романтичних духах. Ця квітка має насичений, теплий і п’янкий аромат, який робить парфуми неймовірно привабливими. Жасмин часто асоціюється з чуттєвістю і романтикою.

Ваніль. Це тепла і заспокійлива нота, яка часто зустрічається в романтичних ароматах. Вона має солодкий, затишний і привабливий запах, який створює затишну та інтимну атмосферу. Ваніль часто асоціюється з теплом, любов'ю і щастям.

Фрукти. Фруктові ноти, такі як персик, груша та малина, додають аромату яскравість і соковитість. Ці ноти використовують як у легких, так і в насичених ароматах. Їх можна поєднувати з іншими нотами для створення вишуканих та цікавих запахів. Фруктові ноти часто асоціюються з енергією, молодістю та щастям.

Мускус. Він має теплий і чуттєвий запах. Його часто використовують як базову ноту в парфумах. Він додає аромату глибину та насиченість. Мускус часто асоціюється зі спокусою, пристрастю та чуттєвістю.

Як користуватися парфумами правильно? 

Щоб досягти бажаного ефекту від аромату, необхідно правильно ним користуватися. Іноді один і той самий аромат може звучати неймовірно, коли його наносять правильно, і жахливо – якщо припуститися помилок. 

Ось декілька підказок: 

Наносьте парфуми на чисту шкіру. Перш ніж наносити парфуми, переконайтеся, що ваша шкіра чиста, це дозволить аромату розкриватися на вас яскравіше та повніше. 

Наносьте парфуми на точки пульсу. Наприклад зап’ястя, шию та за вухами. Ці ділянки генерують більше тепла, що сприяє активізації аромату.

Не тріть зап’ястя. Тертя зап’ястя може розщепити молекули парфумів та змінити запах. Замість цього розпиліть аромат та дайте йому висохнути природним шляхом.

Використовуйте продукти-компаньйони. Щоб отримати стійкіший і більш насичений аромат, перед парфумами скористайтеся глем для душу та лосьйоном з тієї самої серії. Більшість великих брендів створюють ароматизовані доглядові продукти за тілом, як доповнення до основних парфумів.  
 

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах