Корисні банківські сервіси для ФОПа: як працювати в умовах обмежень

Корисні банківські сервіси для ФОПа: як працювати в умовах обмежень - фото

Корисні банківські сервіси для ФОПа: як працювати в умовах обмежень - фото

Суспільство
23 листопада 2023 20:05

Від початку війни умови існування та функціонування бізнесу, особливо малого, значно погіршилися. Економічна нестабільність, проблеми з електропостачанням та зниження споживацького попиту сильно вдарили по підприємцях в усіх регіонах нашої країни.

Щоб залишатися на ринку, слід адаптуватися та приймати нові реалії. До полегшення умов долучаються й фінансові установи: банк може видати кредит для ФОП чи підтримати малий бізнес за допомогою зручного платіжного сервісу.

Як налагодити грошовий потік: миттєві позики

Через війну підприємці змушені шукати альтернативні джерела фінансування.

Для швидкого розв'язання таких проблем банк ПУМБ запропонував позику «всеБІЗНЕС», розмір якої може сягати 750 000 грн. Заявка оформлюється онлайн, а рішення про видачу коштів надходить протягом робочого дня. Завдяки онлайн-процесу кожний підприємець швидко та зручно може отримати потрібну суму для підтримки власного кеш-флоу або розвитку діяльності. Додаткове фінансування можуть одержати навіть ті підприємці, які тільки нещодавно зареєстрували ФОП.

Варіанти використання отриманих грошей можуть бути різні:

  • ремонт чи повне оновлення робочого обладнання;
  • виплата заробітної плати штатним працівникам;
  • оплата за поставлену/отриману сировину.

За бажанням можна також інвестувати в розширення справи та масштабувати бізнес. 

Що таке SMART ОПЛАТА

Попит на безготівкові розрахунки зростає. Щоб зберегти левову частину клієнтів, малий бізнес має впроваджувати безготівкову оплату.

З 24 лютого 2022 року багато людей стикнулися з відсутністю готівки на руках. До певного часу рятували термінали для оплати карткою, проте й вони спасували перед блекаутами минулої осені.

-9vVG86e6qTP11o1_apcbt46IJjMSXQ8m86z_a1pmTkConxbq1ksxufl67YFDMtVmJkvz1xswI3LNjrzURWHaWKNMhVgstbC7hUoNYw3owYED27U-U_56cYsOR1vWLoqO3jsvbvRb3VAqlANPN3F1A-9vVG86e6qTP11o1_apcbt46IJjMSXQ8m86z_a1pmTkConxbq1ksxufl67YFDMtVmJkvz1xswI3LNjrzURWHaWKNMhVgstbC7hUoNYw3owYED27U-U_56cYsOR1vWLoqO3jsvbvRb3VAqlANPN3F1A

Найзручніший наразі варіант — оплата за QR-кодом. Такий сервіс від ПУМБ має назву SMART ОПЛАТА. Щоб налаштувати сервіс, потрібно мати відкритий рахунок ФОП у банку та заповнити коротку анкету. Це єдиний зручний варіант на випадок вимкнення електроенергії, адже для оплати товарів та послуг клієнту достатньо просканувати код. Абонплата за послугу не стягується, є тільки невелика комісія за платежі. Це зручно в умовах підвищеної нестабільності та неможливості передбачити прибуток.

Наведені продукти та сервіси якнайкраще підтверджують розуміння банками потреб українського бізнесу та сприяють їх задоволенню з огляду на безпеку, диджитальність та швидкість.

ТОП РОЗДІЛУ
Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах