М’які меблі – для вітальні і не тільки

Суспільство
14 грудня 2023 12:02

Існує кілька класифікацій меблевих модулей, придбати які є можливість у сучасного споживача.

мякі меблімякі меблі

Так шафи, ліжка, тумби чи комоди відносяться до групи меблів корпусних. А от такі елементи як тахта, софа, канапе, пуф, крісло, диван – це м’які меблі. Безперечно, сучасний споживач має доступ до продукції різних виробників, але як правило, обмежується стандартним набором у вигляді дивану так крісел. Хоча, в моді зараз і пуфи, які до речі можуть бути дуже функціональними і банкетки. Інтернет магазин МебельОк пропонує різні варіанти, які відрізняються за кольором, матеріалами що використовуються, формами, розміром і дизайнами. Здавалося б навіщо такий широкий і різноплановий асортимент пропонувати. Але все просто, кожен покупець шукає диван чи крісла визначеного кольору, стилю і дизайну. І він має ї знайти.

І ще одна особливість, яка відрізняє м’які меблі, представлені на сайті – це ціновий діапазон. Він широкий, що дозволяє купувати як моделі преміальні, так і в середньому і навіть економ сегменті.

Тканина чи шкіра?

Відрізняються м’які меблі від корпусних тим, що для їх виготовлення використовують багато таких матеріалів як текстиль, поролон, спанбонд, різні наповнювачі тощо. Завдяки цьому вони і стають «м’якими». Призначені м’які меблі для сидіння чи сну (тобто релаксу і відпочинку). Але було б дуже просто, якщо б диван використовувався тільки для сидіння (якщо він маленький) або короткотермінового релаксу. Сучасні моделі набагато функціональніші і, дякуючи використанню різних комплектуючих, здатні перетворюватися і в повноцінне ліжко, і навіть у місце для зберігання різних речей.

Споживачі минулих поколінь мусили уважно вивчати з чого виготовлена м’яка частина дивану чи крісла і хвилюватися чи екологічні матеріали використані. У сучасних покупців таких проблем немає, бо в меблевій індустрії використовуються тільки перевірені матеріали, безпечні та екологічні. Тобто якщо і робити вибір то вже лише між текстилем чи натуральною шкірою, текстурою та кольором сировини, яка відіграє роль оббивки, а от внутрішнє наповнення – на 100% екологічне, не виділяє токсичних речовин, витримує активну експлуатацію.

В якості оббивки меблярі пропонують:

  • Меблеві тканини;
  • Натуральну шкіру;
  • Екошкіру;
  • Унікальні матеріали (сітка, наприклад).

В результаті, підібрати м’які меблі є можливість під колір, текстуру, які ідеально впишуться в конкретне приміщення. Існує стереотип, що диван чи пуф мають бути такого самого кольору як килим у приміщенні чи стіни. Насправді такий інтегрований модуль це тільки одне рішення. Можна використати техніку контрастів і придбати диван чи крісло виконане в яскравому кольорі і саме цей модуль освіжить інтер’єр і стане його родзинкою.

мякі меблімякі меблі

Консультанти MebelOk радять ознайомитися з колекціями різних виробників за допомогою фото і так визначитися з вибором. Почитати описи кожної моделі яка сподобалася теж варто, так ви дізнаєтеся з яких матеріалів вона виконана та в якому стилі.

ТОП РОЗДІЛУ
Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах