FRUIT TIME — найкращий дистриб'ютор овочів та фруктів для HoReCa

FRUIT TIME — найкращий дистриб'ютор овочів та фруктів для HoReCa - фото

FRUIT TIME — найкращий дистриб'ютор овочів та фруктів для HoReCa - фото

Суспільство
08 сiчня 16:28

Незважаючи на виклики воєнного часу, український бізнес продовжує працювати і розвиватися. У 2023 році FRUIT TIME вдруге став переможцем національної премії “Вибір Країни”. Цьогоріч компанію відзначили в номінації “Найкращий дистриб'ютор овочів та фруктів в сегменті HoReCa”.  

Премія “Вибір Країни” проводиться в Україні вже всьоме. За цей час відзнаки в різних номінаціях отримали більше 200 компаній. Переможців обирають на основі ретельного аналізу якості товарів та послуг, спираючись на опитування клієнтів. Крім того, враховуються показники прибутковості, зростання прибутку, фінансова стійкість. Відтак звання “Вибір Країни” отримують кращі представники ринку.

Залишатися у числі перших під час війни спроможні лише найбільш гнучкі й згуртовані компанії. “Хоча 2023 рік неодноразово випробовував на стійкість, нові виклики зробили нас ще сильнішими. Комана FRUIT TIME щоденно приклада безліч зусиль, щоб ставати краще і приносити комфорт та радість нашим клієнтам, підтвердженням чому є отримання такої високої нагороди”, — коментує отримання відзнаки Dmytro Osypov, засновник ТМ FRUIT TIME".

FRUIT TIME — найкращий дистриб'ютор овочів та фруктів для HoReCa фото 1FRUIT TIME — найкращий дистриб'ютор овочів та фруктів для HoReCa фото 1

Стати найкращим дистриб'ютором овочів та фруктів в сегменті HoReCa — особливо знаково для FRUIT TIME. Адже свій шлях компанія починала саме зі співпраці з ресторанами, готелями та кав’ярнями. У 2008 році вона була першим дистриб'ютором в Харкові з доставки свіжих фруктів і овочів для ресторанного бізнесу. Зараз філії компанії розташовані в Києві, Харкові та Дніпрі, а партнерська мережа налічує більше 1000 клієнтів.

Досвід 15 років роботи допомагає FRUIT TIME надавати чудовий сервіс. Найважливішою для партнерів в сегменті HoReCa є безпечність продуктів, адже вони потрапляють на кухні закладів загального харчування. Овочі та фрукти, які постачає дистриб'ютор, мають  сертифікати якості, міжнародний сертифікат НАССР, проходять сортування та перевірку безпосередньо на складі, де зберігаються з урахуванням товарного сусідства і санітарних норм.

Не менш вагому роль відіграє різноманітність асортименту. Шеф-кухарі цінують FRUIT TIME за широкий вибір місцевих та імпортних овочів та фруктів, екзотичних продуктів, зелені, горіхів, грибів, які доступні для замовлення цілий рік, незалежно від сезону. Дистриб'ютор напрацював цілу мережу перевірених постачальників. Це й українські фермери, й іноземні партнери з країн Європи, Африки, Азії. 

Довготривале партнерство в сегменті HoReCa неможливе без злагодженої системи доставки. Спеціально обладнані автомобілі та вантажівки власної служби доставки FRUIT TIME привозять замовлення з урахуванням правил транспортування. Аби співпраця була максимально комфортною, за кожним партнером закріплений персональний менеджер, який завжди готовий проконсультувати або вирішити нагальні питання.

Спростити роботу клієнтам HoReCa покликаний і спеціально розроблений особистий кабінет на сайті дистриб'ютора FRUIT TIME. У ньому партнери можуть швидко оформлювати замовлення, слідкувати за наявністю товарів, завантажувати накладні, сертифікати якості та актуальні прайси, а також багато іншого.

Команда FRUIT TIME щаслива вже вдруге отримати почесний статус “Вибір Країни”. Щоб підтвердити його і в наступному році, компанія буде вдосконалювати сервіс та створювати нові корисні послуги. Адже визнання клієнтів — це найцінніша нагорода!

ТОП РОЗДІЛУ
Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах