Як в Академії прикладної програмної інженерії підготуватися до роботи

Як в Академії прикладної програмної інженерії підготуватися до роботи - фото

Як в Академії прикладної програмної інженерії підготуватися до роботи - фото

Суспільство
20 сiчня 12:28

У наш час можна здобути цікаву та перспективну професію навіть під час навчання в школі. Так, ми зараз про спеціалізовані курси у сфері інформаційних технологій. У цій статті розповідаємо, як Академія прикладної програмної інженерії (не лякайтеся довгої та складної назви) допомагає здобути величезний пласт знань та навичок і підготуватися до майбутньої роботи.

Що заважає сучасним людям здобувати цікаву професію та отримувати задоволення від своєї роботи?

Сьогодні існує величезна кількість сфер, де можна знайти себе. Проте школярі після 11-го класу досі дуже часто обирають юридичні, економічні чи лінгвістичні спеціальності – адже «вони в будь-якому разі знадобляться, а навчатися десь потрібно». У цьому і полягає проблема здобуття вищої освіти та того, що дуже багато випускників університетів просто не працюють за фахом – вони обирають перевантажені ніші та не знають, як бути затребуваними та актуальними в них.

У той самий час багато сфер наразі неймовірно переповнені можливостями: SMM, маркетинг і, звісно, IT! На останній ми і хотіли б зупинитися дещо детальніше. Адже зараз в Україні є безліч шкіл, спеціалізованих курсів та освітніх платформ, які дають можливість здобути професію у сфері IT навіть під час навчання в школі. Однією з них (та найвідомішою в країні) є Академія прикладної програмної інженерії від дистанційної школи Optima.

Що таке Академія прикладної програмної інженерії?

Optima – це перша та найбільша в Україні дистанційна школа. У межах свого освітнього проєкту OptimaAcademy школа запровадила Академію прикладної програмної інженерії – місце для тих, хто хоче здобути набір комплексних знань і навичок для роботи у сфері інформаційних технологій.

  • Починаючи з 7 класу, учні та учениці можуть навчатися однієї (або декількох) спеціальностей IT.

  • Існують різні форми навчання: можна як опановувати дисципліни, які слугуватимуть міцним базисом для подальшого розвитку в цій сфері (як-от прикладна математика, об’єктно-орієнтоване програмування або основи програмування Python), так і повноцінно здобувати найбільш актуальні професії (наприклад, ComputerVisionEngineer або Front-end/Back-endDeveloper).

  • Для навчання не потрібен попередній досвід чи знання в IT – усі базиси та нюанси учні та учениці засвоюють безпосередньо на курсах.

Найголовніше – все, чого навчають в Академії, буде актуальним ще багато років. Тому, якщо дитині цікава ця сфера, вона може навчатися, отримувати задоволення та не перейматися щодо працевлаштування.

Як навчання в Академії допомагає знайти роботу?

Представники Optima роблять акцент у навчанні на тому, щоб випускники курсів здобули необхідну кількість знань і навичок та стали готовими спеціалістами в обраній ніші IT. Саме тому навчання побудоване за конкретними правилами:

  • Для здобуття професії учні та учениці проходять багаторівневу підготовку, під час якої опановують спеціальність поступово: від базисів і азів.

  • Навчання складається з матеріалів на інтерактивній платформі та онлайн-консультацій із викладачем.

  • Усі предмети викладаються виключно фахівцями з великим досвідом і практичним стажем.

  • Левову частину курсу займає практика – адже саме практичні навички потрібні для майбутнього працевлаштування.

  • Усім учням та ученицям надається всебічна допомога та цілковита підтримка: вони можуть звернутися із запитанням до викладачів або спеціального чатбота.

Цей підхід дозволяє зацікавити дитину у сфері IT та дати їй усі можливі вміння для старту кар’єри. Саме тому Академія прикладної програмної інженерії зараз має шалений попит серед школярів та їхніх батьків. Тож якщо ваша дитина хоче працювати в програмуванні чи суміжних галузях, цей навчальний заклад підійде якнайкраще!

ТОП РОЗДІЛУ
Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах