Огляд житлового комплексу "Бульвар Фонтанів"

Огляд житлового комплексу "Бульвар Фонтанів" - фото

Огляд житлового комплексу "Бульвар Фонтанів" - фото

Суспільство
18 квiтня 13:11

Житловий комплекс “Бульвар Фонтанів” є чи не єдиним та унікальним масивом у Києві, який пропонує своїм мешканцям ексклюзивне життя у сусідстві із 150-метровим каскадом музичних фонтанів! Проте це не єдина перевага ЖК, тож пропонуємо дізнатися про всі по черзі.

Не фонтанами єдиними

Безсумнівно сама назва житлового масиву несе в собі головну ідею проєкту – абсолютно унікальні фонтани, що проходять територією всього комплексу, з дивовижною світломузичною системою з висотою струменів до 6 метрів, що пропонує жителям приємні літні прогулянки й відпочинок біля нього. Така чудова можливість стає вдвічі приємною, коли підкріплюється і гарними житловими умовами в такому місці.

На щастя, купити квартиру в Печерському районі, де і розташувався ЖК “Бульвар Фонтанів”, пропонує великий ряд козирів своїм мешканцям, серед яких є різноплановість доступних квартир. Серед класичних варіантів однокімнатних та трикімнатних апартаментів також можливо купити дворівневу квартиру, а для охочих отримати якнайбільше вільного простору розробник навіть створив нестандартне рішення у вигляді 9 кімнатного пентхауса площею 480 кв. м, що розташовується на 22-23 поверхах будівлі.

Для будь-якого смаку також знайдеться і внутрішнє оздоблення апартаментів, якщо ви хочете купити квартиру з ремонтом, то в масиві “Бульвар Фонтанів” ви знайдете приміщення виконані за дизайнерськими ідеями. Також доступний протилежний варіант – купити квартиру без меблів чи будь-якого втручання у ваші ідеї затишного оздоблення особистого дому. Така гнучкість варіантів дозволяє втілити будь-які мрії та бажання клієнтів.

Зовнішній вигляд будівлі повністю відповідає преміумкласу і прекрасно доповнює панораму ділового Печерська. Максимальні скління, світлі фасади, темні рами вікон – усе каже про гарний та витончений смак девелоперів City 1 Development. Аби не зіпсувати гарну картинку хаотичним розташуванням кондиціонерів, для них були спроєктовані декоративні щити. Чудовий краєвид відкривається як з апартаментів з балконами, так і з панорамними вікнами на величний Київ та не менш естетично привабливі сусідні ЖК, серед яких “Французький квартал”, Taryan Towers, “Престиж Хол”.

Внутрішня територія, яка займає площу аж у 4 га, пропонує сквери, альтанки, прогулянкові доріжки, зелений простір для відпочинку, дитячі майданчики; вона створена за ідеєю закритого типу, тобто автомобілі або неочікувані гості не потурбують вас. Для власників машин розроблений зручний трирівневий підземний паркінг.

Житловий комплекс “Бульвар Фонтанів” займає вигідне географічне положення, яке дозволяє за декілька хвилин дістатися двох станцій метро “Палац Україна” і “Звіринецька”, стадіону “Олімпійський”, головної концертної установи країни – Національний палац мистецтв “Україна”. Усього в декількох кварталах розташовується ТРЦ Ocean Plaza, до найбільших бізнес-центрів на авто поїздка займає 10-15 хвилин. Сфера послуг біля вашого будинку буде найрізноманітнішою, наприклад:

  • кафе й ресторани: “Дублер”, чайний дім “Just Punk Tea”, “Lviv Croissants”, “Хачапурі та Вино”
  • магазини, супермаркети: “Roshen”, “Сільпо”, “Інтервал-Плаза”, “Auchan”
  • навчальні заклади: Спеціалізована школа №47 ім. А.С. Макаренка з поглибленим вивченням іноземних мов, дитячий садок "Малятко", Київський коледж легкої промисловості, Спеціалізована школа №181 ім. І. Кудрі з поглибленим вивченням іноземних мов
  • медичні установи: “Nova Beauty Health & Aesthetic Clinic”, Smart Medical Center, “Ганімед”, Амбулаторія №5, КНП "ЦПМСД" Печерського району

Бажаєте жити в такому чарівному житловому масиві, проте не знаєте як швидко. юридично правильно придбати приміщення? Агенція нерухомості преміумкласу T.H.E. Capital професійно допоможе вам із розв'язанням цих питань та будь-яких інших.

ТОП РОЗДІЛУ
Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах