Бокові двері до гаража: як вибрати надійні?

Суспільство
10 червня 18:02

Сьогодні люди по-особливому цінують зручність і комфорт. Особливо це актуально, якщо ви живете в будинку за містом. Популярним рішення є встановлення воріт і бокових дверей у гараж, які оформлені в такому ж стилі.

Купити сучасні бокові двері пропонує компанія Hörmann, яка працює на ринку України понад 20 років. По відгуках покупців, продукція бренду відрізняється високими стандартами якості, міцністю та зносостійкістю.

AD_4nXcH0Bik0xrzBSRxqmsAdEB6C7nILtnZ8CSkJK3NiHU-B_EUmZcHlu7ZqPsQsRElf8hBfmOYrVxNnoIoGIasr__n4A2JZZh7Ap_sS2uO4yaE7eR1nsYp_p0kfb0nZX8I-6NQJe17wPWxkPJBAQFIYxECYS6h?key=0QoGFAR4laF3MHiEBewbDgAD_4nXcH0Bik0xrzBSRxqmsAdEB6C7nILtnZ8CSkJK3NiHU-B_EUmZcHlu7ZqPsQsRElf8hBfmOYrVxNnoIoGIasr__n4A2JZZh7Ap_sS2uO4yaE7eR1nsYp_p0kfb0nZX8I-6NQJe17wPWxkPJBAQFIYxECYS6h?key=0QoGFAR4laF3MHiEBewbDg

У чому зручність?

На перший погляд, бокові двері гаражні — зайві витрати. Але це зовсім не так, бо вони чудово доповнюють загальний вигляд. Особливо актуально, якщо двері та ворота розміщені поряд або чітко помітні з певного ракурсу. Такий тандем відіграє важливу естетичну функцію, виглядає статусно й підкреслює смак власника.

Бокові двері — це ще і практично, особливо коли гараж використовують не тільки для зберігання авто, а й для інших цілей. Завдяки їм можна швидко та без зайвих зусиль зайти до гаража щось забрати, не відчиняючи зайвий раз ворота. Крім того, це зручно, коли автомобіль припарковано дуже близько до воріт.

Вибираємо бокові двері: що важливо врахувати?

Якщо ви тільки плануєте купити бокові двері, зверніть увагу на такі нюанси:

  • Матеріал. Від нього залежить зовнішній вигляд дверей та експлуатаційні характеристики. Можете обрати моделі виготовлені з металу, пластика чи дерева. Тут варто брати до уваги вимоги до міцності, ізоляції, привабливого вигляду. Наприклад, металеві двері мають особливу міцність та тривалий термін експлуатації.
  • Розмір. Потрібно ретельно виміряти висоту, ширину і глибину прорізу, щоб механізм ідеально підійшов.
  • Безпека. Зверніть увагу на систему замків бокових дверей. Це мінімізує ризик проникнення злодіїв у гараж.
  • Стиль оформлення. Обирайте варіант, де стиль візуально поєднується з гаражем та будинком. Компанія Hörmann пропонує відповідні бокові двері майже до всіх мотивів воріт, які є в наявності. 
  • Звукоізоляція. Важливий критерій, якщо ви використовуєте гараж як майстерню, щоб спокійно працювати та не заважати сусідам.

Чому варто обрати ворота й бокові двері Hörmann?

Це перевірений виробник воріт із багаторічною практикою, покупцю пропонують низку переваг:

  1. Якість. Весь асортимент продукції відповідає стандартам.
  2. Великий вибір. Ви можете знайти на будь-який смак: із підйомно-поворотними воротами Berry або із секційними чи рулонними варіантами.
  3. Професійні консультації. Потрібна допомога під час вибору? Менеджери компанії Hörmann проконсультують з усіх запитань, допоможуть підібрати варіант відповідно до вашого бюджету, вимог, типу об’єкта тощо.
  4. Ціна є доступною. Звертайтеся до дилерів у вашому регіоні та замовляйте оригінальну продукцію. Також ви обов'язково отримаєте гарантію виробника та повний комплекс супутніх послуг.
  5. Професійні заміри та монтаж. У команді Hörmann працюють фахівці з досвідом, які швидко й максимально точно виконають усі заміри.
ТОП РОЗДІЛУ
Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах