#КИДАЙПАЛИТИ ‒ "Зроби крок до здорового життя"

#КИДАЙПАЛИТИ ‒ "Зроби крок до здорового життя" - фото

#КИДАЙПАЛИТИ ‒ "Зроби крок до здорового життя" - фото

Події
03 червня 2021 16:37

"Джонсон і Джонсон Україна" закликає зробити крок назустріч здоров’ю й впроваджує ініціативу #КИДАЙПАЛИТИ.

31 травня щорічно відзначається Всесвітній день без тютюну. Цього дня прийнято нагадувати про негативний вплив тютюну та способи боротьби з курінням. Крім того, 31 травня відзначається річниця партнерства Johnson & Johnson Consumer Health та бренду нікотинозамісної терапії (НЗТ) зі Всесвітньою організацією охорони здоров’я (ВООЗ) у рамках Доступної ініціативи щодо відмови від тютюну (AIQT ‒ Access Initiative for Quitting Tobacco). Докладаючи зусиль у галузі охорони здоров'я, компанія "Джонсон і Джонсон Україна" запускає оналайн-рух #КИДАЙПАЛИТИ, щоб допомогти курцям в Україні відмовитись від шкідливої звички.

Дослідження Johnson & Johnson показало, що інтерес до відмови від паління зріс у зв’язку з пандемією. В результаті опитування у 2018 році 72% людей відповіли, що вважають себе некурцями, і вже в 2020 році серед опитаних було 76% некурців¹. Серед тих, хто палить 7 із 10 виявили бажання кинути палити2. Експерти також виявили, що 28% курців називають COVID-19 основною причиною відмови від куріння3.

ВООЗ попередила, що курці можуть мати більший ризик серйозних захворювань у зв’язку з COVID-194. Тютюн також є основним фактором розвитку неінфекційних захворювань, таких як рак, респіраторні та серцеві захворювання, а також діабет5.

"У компанії Johnson & Johnson Consumer Health ми прагнемо допомагати людям жити більш здоровим життям, створюючи інноваційні рішення та нові лінійки продуктів, призначені для запобігання захворюванням та боротьби з курінням. Це лише кілька ініціатив, які ми запроваджуємо в рамках нашої місії "Здорове життя". Прикладом є препарати нікотинозамісної терапії (НЗТ), які допомагають людям, що намагаються кинути палити, впоратися із залежністю від тютюну. Ми хочемо бачити світ вільним від сигаретного диму та забруднення, аби внести позитивні зміни в траєкторію здоров’я людини», ‒ прокоментував Лакіш Хаталкар, керуючий директор  Johnson & Johnson Consumer Health в Росії, Україні та країнах СНД, співголова напрямку Women's Leadership & Inclusion регіону EMEA.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Онлайн-рух #КидайПалити (@quit_smoking_ua)

Компанія співпрацює з фармацевтами та лікарями, організовує мультимедійні заходи, спрямовані на підвищення обізнаності громадськості про небезпеку куріння та турботу про своє здоров'я.

"Компанія прагне зробити позитивний внесок у національну систему охорони здоров’я. Своєю діяльністю ми підтримуємо людей, які вже вирішили кинути палити, пропонуючи продукти з НЗТ, а також мотивуємо курців замислитися про своє здоров’я й зробити крок назустріч покращенню якості свого життя. Щоб привернути увагу та підвищити їхню мотивацію, з нагоди Всесвітнього дня без тютюну компанія "Джонсон і Джонсон Україна" ініціювала онлайн-пробіг #КИДАЙПАЛИТИ з 30 травня до 06 червня. Разом із нашими працівниками ми зробимо крок до здорового життя", ‒ каже Денис Голубчиков, Генеральний директор підрозділу споживчих товарів для здоров'я ТОВ "Джонсон і Джонсон Україна".

"Джонсон і Джонсон Україна" прагне створити спільноту людей, які усвідомлюють відповідальність за власне здоров’я. Співробітники компанії "Джонсон і Джонсон Україна" розпочнуть цей рух. Деякі з них поділяться успішними історіями, хтось пообіцяє кинути палити, а ті, хто вже веде здоровий спосіб життя, підтримають рух участю в онлайн-пробігу.

Щоб взяти участь в онлайн-пробігу, потрібно:

1. Вийти на пробіжку в період з 30.05 по 06.06;

2. Поділитись селфі у Stories із позначкою сторінки @quitsmoking_ua та іншого користувача;

3. Підписатись на сторінку @quitsmoking_ua6      

Дізнатися більше про Всесвітній день без тютюну

Отримати додаткову інформацію про нікотинозамісну терапію.


¹ Кокранівський огляд (Карсон‒Чахуд, 2019)

2 Куріння вбиває ‒ Біла книга про тютюн

3 J&J Consumer Business Intelligence, серпень / вересень 2020 р. Дослідження, проведене серед 10,690 учасників у віці 18‒65 років

4 https://www.who.int/news/item/11-05-2020-who-statement-tobacco-use-and-covid-19

5 https://www.who.int/news/item/11-05-2020-who-statement-tobacco-use-and-covid-19
6  Онлайн-пробіг триває з 30.05.2021 по 06.06.2021 р. на всій території України окрім тимчасовано окупованих територій. Деталі дізнайтесь за посиланням у профілі (на сайті http://bit.ly/quitsmoking_rules).

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах