Хтось із України може виграти $127 мільйонів в Powerball США в суботу. Дізнайтеся, як це зробити!

Хтось із України може виграти $127 мільйонів в Powerball США в суботу. Дізнайтеся, як це зробити!

Хтось із України може виграти $127 мільйонів в Powerball США в суботу. Дізнайтеся, як це зробити!

Події
08 липня 2021 12:07

Американська лотерея Powerball розіграє в суботу $ 127 мільйонів, і це найбільший лотерейний приз в світі, на сьогоднішній день.

У січні цього року лотерейні фанати з усього світу з придихом стежили за мало не щогодинним зростанням джекпоту американської лотереї Powerball, коли здавалося, що лотерея ось-ось поб'є свій власний рекорд джекпоту в $ 1.586 мільярди, рекорд, який був встановлений в січні 2016 року. У підсумку, джекпот виграли на позначці $ 730 мільйонів, одноосібним переможцем цієї божевільної суми грошей став власник білета, купленого в штаті Меріленд.
 
Якщо ви хочете теж спробувати щастя і взяти участь в майбутньому тиражі легендарної американської лотереї в цю суботу, 10 липня, то зробити це ви можете онлайн, не в'їжджаючи на територію Сполучених Штатів.
 
Ви можете офіційно взяти участь в лотереї Powerball онлайн, на сайті theLotter.net.

  • Джекпот Powerball досяг $ 127 млн, це понад 3 мільярди гривень. Найближчий тираж пройде ввечері в суботу, 10 липня.
  • Для вашої зручності, сервіс TheLotter запустив спецсайт theLotter.net, на якому громадяни України можуть придбати білет, що містить всього одне поле, за мінімальною ціною в € 4,15!
  • Перебуваючи в Україні, ви можете офіційно взяти участь в тиражі!
     

Як грати в Powerball?

Для перемоги в лотереї Powerball необхідно вгадати 5 основних номерів і додаткову кулю Powerball. Стартовий джекпот Powerball становить близько $ 20 млн * і може досягати неймовірних розмірів, збільшуючись на десятки і навіть сотні мільйонів доларів з кожним тиражем без переможця!

Найвищий з розіграних на сьогоднішній день приз склав 1,58 млрд доларів - це найбільший джекпот в історії! Він був виграний в січні 2016 року. Купити білет можна в будь-який зручний для вас час і ви можете стати мільйонером з джекпотом або другим призом в $ 1 млн! Все, що потрібно для цього зробити - це вгадати всього 5 номерів! Переможець головного призу лотереї отримає неймовірний джекпот, який, на даний момент, становить $ 127 млн.

Як брати участь в Powerball з України?

Як відомо, білети Powerball продаються тільки в США. Тим не менш, ви можете брати участь в лотереї і з України, купивши офіційні білети онлайн. Зробити це вам допоможе сайт theLotter.net (спецсайт сервісу theLotter.net). Заснований в 2002 році сервіс пропонує білети на найбільші тиражі світу.
 
Прес-секретар компанії Адріан Коореманс пояснює, як це працює:
 
"Місцеві агенти theLotter в США куплять білети від вашого імені. За правилами Powerball, ви не зобов'язані бути громадянином або резидентом Сполучених Штатів, щоб брати участь в лотереї".
 
Відзначимо, що участь в лотереях США онлайн відповідає всім вимогам національної лотереї Америки, і онлайн-учасник має такі ж шанси і права на призи, як і місцеві гравці. Додамо, що сайт не бере комісійних з виграшів. Його послуги оплачуються лише одного разу - в момент замовлення білетів (їх ціна на сайті трохи вище, ніж в офіційних точках продажу).
 
Щоб купити білети Powerball через theLotter.net (спецсайт сервісу theLotter), вам треба:
 

  1. Створити обліковий запис
  2. Вибрати Powerball зі списку, що містить приблизно 50 лотерей
  3. Заповнити номера (ви можете грати зі своїми номерами, або з випадковими числами)
  4. Додати до білета мультиплікатор «Powerplay» (за бажанням)
  5. Оплатити замовлення

Працівник сервісу, що знаходиться в США, купить ваш фізичний білет. Вам залишиться лише дочекатися результатів тиражу. Якщо вам пощастить виграти, сервіс надішле вам відповідне повідомлення. Всі призи виплачуються повністю (після вирахування федеральних податків і податків штату). Сервіс не бере комісії з виграшів - оплата послуг здійснюється в момент покупки білета.

Найбільший в світі джекпот чекає вас

$ 127 мільйонів - найбільший на даний момент лотерейний джекпот. Купуйте білети на
найближчий тираж Powerball сьогодні, і приголомшливий приз може бути вашим! Бажаємо успіху, і, будь ласка, грайте відповідально.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах