Балкон під ключ в Києві та Київській області: вже час замовляти

Балкон під ключ в Києві та Київській області: вже час замовляти.

Балкон під ключ в Києві та Київській області: вже час замовляти.

Події
12 серпня 2021 17:28

Як вгадати і замовити балкон під ключ так, щоб не переплатити і не дуже довго чекати реалізації проекту? Це один з частих питань, який ми чуємо від багатьох наших клієнтів. Наша відповідь незмінний - замовляти балкони в Києві в компанії "Лінія вікон" вигідно в будь-який день протягом теплої пори року.

Коли краще замовляти балкон під ключ?

Літо - традиційний сезон ремонту, тому будь-які віконні конструкції замовляти зручно, але не дуже вигідно. Це поширена думка обумовлено тим, що влітку ремонт з технологічної точки зору набагато зручніше, але і віконні компанії завантажені максимально, і пік замовлень припадає на період з серпня по жовтень.

На практиці для багатьох клієнтів це означає:

  • більш довгий час очікування замовлених вікон;
  • ймовірне підвищення цін на вікна та послуги.

У певному сенсі це виправдано, проте кінець літа-початок осені - це об'єктивно ідеальний час, щоб замовити балкон під ключ. Це комплексний проект, який триває деякий час. Завантаженість виробничих потужностей компанії "Лінія вікон" ніяк не вплине на швидкість виконання проекту. Більш того, вибір цього часу дає вам ряд переваг:

  • замовлення можна поєднати з відпочинком, відпусткою, завдяки чому не доведеться переносити або відкладати свої справи, турботи;
  • всі вигоди від якісно заскленого і утепленого балкона ви зможете оцінити вже через пару місяців, з настанням холодів. У суміжних кімнатах стане набагато тепліше, а витрати на опалення стануть нижче;
  • в квартирі стає на одну повноцінну кімнату більше. Розширення житлової площі позитивно позначається на якості життя.

Навіщо відкладати те, що можна замовити вже сьогодні? Тим більше, що компанія "Лінія вікон" пропонує розумні ціни і вигідні акційні ціни на балкони в Києві. На кожен проект пропонується гарантія, тому ви зможете бути впевнені в якості. Вам залишається лише визначитися, яким ви хочете бачити балконний простір.

Балкон під ключ: які опції можна обрати?

Під час замовлення послуги та обговорення проекту з нашим менеджером ви можете вибирати такі варіанти матеріалів і послуг:

  • Облаштування балконних даху. Це необхідно власникам квартир на верхніх поверхах. Можна зробити покрівлю з металочерепиці або профнастилу.
  • Зовнішня обшивка. Вона відповідає за фасадну естетику балкона, а також забезпечує захист від негативних факторів оточуючого середовища. Це може бути сайдинг або профнастил.
  • Підлогове покриття. Невід'ємний елемент теплого приміщення, з яким балконний простір стане дуже затишним. Як матеріал для підлогового покриття ви можете вибрати ламінат, плитку, лінолеум або дошку.
  • Внутрішнє оздоблення. Відповідає за практичність і естетичність інтер'єру балкона. Вона надає йому завершеного вигляду. Найпопулярнішим варіантом є обшивка вагонкою, хоча в асортименті є маса і інших варіантів.
  • Утеплення. Від того, якою буде обраний утеплювач, буде залежати те, наскільки ваш балкон буде теплим. Ми пропонуємо на вибір стиродур, мінеральну вату або пінопласт.

Зв'яжіться з нашими менеджерами і обговоріть деталі майбутнього проекту. Впевнені, ви залишитеся повністю задоволені відповідями фахівця "Лінії вікон" про балкон під ключ.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах