Таксисту, який приїхав п'яним на виклик на Воскресенку, заблокували аккаунт

Таксисту, який у Києві приїхав на виклик, відключили аккаунт.

Таксисту, який у Києві приїхав на виклик, відключили аккаунт. Фото: unsplash.com

Події
11 лютого 2022 09:59

У компанії Bolt заблокували обліковий запис водія, який приїхав на замовлення в стані алкогольного сп'яніння. Він ніколи не зможе співпрацювати з цією службою.

Як повідомляв раніше Vgorode , інцидент стався 8 лютого ввечері в Дніпровському районі столиці, на вулиці Петра Запорожця. Киянка викликала таксі служби Bolt. Коли автомобіль під'їхав, поведінка водія здалася їй підозрілою: вона почула невиразне мовлення і відчула запах алкоголю.

Не забудьте підписатися на канал Vgorode.ua в Telegram.

Розпізнавши ознаки сп'яніння, жінка скасувала поїздку та повідомила дані таксі правоохоронцям . Патрульні легко відшукали пияку і склали адміністративний протокол.

У прес-службі Bolt на інцидент відреагували і повідомили кореспонденту Vgorode, що таксист уже не має доступу до облікового запису.

- Ми глибоко стурбовані цією ситуацією, адже дії водія є неприпустимими. Його обліковий запис було відразу заблоковано без можливості відновлення. Правила дорожнього руху є універсальними для всіх автомобілістів, велосипедистів та пішоходів, тому всі водії Bolt повинні їх дотримуватися. Управління автомобілем у нетверезому стані є небезпечним як для водія, так і інших учасників дорожнього руху, - підкреслили в PR-службі.

Як Vgorode писав раніше, патрульна поліція Києва повідомила про кричущий інцидент, що трапився вночі на Троєщині: на виклик до хворої дитини на "швидкій допомозі" приїхав п'яний лікар .

Приєднуйтесь до нашіх каналів в Telegram:

"Підсумки дня. Новини України та світу" - о 22:00 пишемо добірку про те, що важливого відбулося протягом дня.
Vgorode.ua Київ - усе, що стосується нашого міста.
"Диван зачекає" - куди ходити у Києві, та як розважатися.
"Сова" - кращі добірки кіно, серіалів, та музики.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах