Під надійною охороною: як знизити градус тривожності

Під надійною охороною: як знизити градус тривожності.

Під надійною охороною: як знизити градус тривожності. Фото надане рекламодавцем.

Події
15 лютого 2022 15:49

Згідно з дослідженням фонду Kaizer Family Foundation, який займається збором та аналізом даних, пов'язаних з пандемією, кількість людей із симптомами тривожних та депресивних розладів зросла з 2019 року до 2021 року майже вчетверо - з 11% до 41%. Cтрахи не полишають людей тижнями, місяцями і це стосується не лише коронавірусу. Дослідження показує, що збільшується занепокоєння у багатьох життєвих аспектах: безпека житла, бізнесу, життя. Тому зрозуміло, чому перш за все, хочеться почуватися захищеним у своєму будинку, аби він був реальною фортецею. 

Облаштування фортеці, можна з особистим охоронцем

Знизити градус тривожності і убезпечити себе, свій дім не так уже і складно, якщо довіритися фахівцям із "ОХОРОННОГО ХОЛДІНГУ".  Адже компанія надає широкий спектр послуг. Кожен з об’єктів має свої особливості, з огляду на місце розташування, площу та побажання клієнта, тому може включати комплексне використання кількох систем безпеки

Якщо ви ще не впевнені, який спосіб захисту вам обрати, зверніться за консультацією до фахівців. Спеціалісти "ОХОРОННОГО ХОЛДІНГУ" у стислий термін обстежують об'єкт та пропонують оптимальну схему його охорони; використовуючи лише найсучасніше обладнання та технології, мінімізують і витрати на послуги. "ОХОРОННИЙ ХОЛДІНГ" має всі необхідні ліцензії та дозволи державного зразка.

Під надійною охороною: як знизити градус тривожності фото 1Під надійною охороною: як знизити градус тривожності фото 1

Безпека 24/7 з швидким реагуванням

Безпека та спокій вам будуть гарантовані 24/7, адже цілодобова техпідтримка допоможе незалежно від календарної дати або часу звернення. До того ж, це ще і швидке реагування – 60 власних груп по всій Україні та більше 300 засобів пересування (авто та мото) дають реальну можливість компанії в разі необхідності встигнути доїхати на об’єкт за 3-7 хвилин після сигналу тривоги. Екіпаж прибуває у повній бойовій готовності, оснащений ліцензованою травматичною зброєю. Співробітники компанії завжди у прекрасній фізичній формі, тому що "ОХОРОННИЙ ХОЛДІНГ" має свою тренувальну базу, тож постійні підготовка та вишкіл кадрів – запорука успіху задля вашої безпеки та спокою.

Під надійною охороною: як знизити градус тривожності фото 2 1Під надійною охороною: як знизити градус тривожності фото 2

Обладнання на найвищому рівні

Якісні послуги з охорони об’єктів неможливі без спеціального сучасного обладнання. Працівники "ОХОРОННОГО ХОЛДІНГУ" впевнені у безперебійній роботі охоронних систем, їхня якість перевірена часом та роками успішного використання. Обладнання монтується за одну годину і підключається до цілодобової станції моніторингу: об'єкт контролюється без перерв і вихідних, незважаючи на відсутність електроенергії або спроби блокування каналів зв'язку.

"ОХОРОННИЙ ХОЛДІНГ" підбирає необхідне обладнання відповідно до планування помешкання. Спеціалісти встановлюють центральну панель, датчики руху, відчинення/зачинення дверей і розбиття скла. Якщо є необхідність – вони також підключають тривожну кнопку, відеоспостереження та систему протипожежного захисту (для тих, хто живе в приватних будинках, систему встановлюють і на прилеглій території).

Тож, обирайте спокій та впевненість у завтрашньому дні разом з "ОХОРОННИМ ХОЛДІНГОМ"!

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах