У Києві чоловік стріляв з рогатки вікнами будівлі Офісу Президента

У Києві чоловік стріляючи з рогатки вікнами будівлі Офісу Президента.

У Києві чоловік стріляючи з рогатки вікнами будівлі Офісу Президента. Фото: facebook.com/president.gov.ua

Події
14 лютого 2022 15:47

Сьогодні, 14 лютого, поліція Києва затримала чоловіка, який пошкодив два вікна у будівлі Офісу Президента України. Він стріляв по них із рогатки. Хулігана доставили до територіального управління поліції для з'ясування всіх обставин.

Про інцидент написала прес-служба поліції Києва.

Не забудьте підписатися на канал Vgorode.ua в Telegram.

Спільно з Управлінням державної охорони поліцейські змогли затримати 32-річного киянина, який стріляв вікнами Офісу Президента металевими кульками за допомогою рогатки. Внаслідок цього було пошкоджено скло двох вікон.

Цю подію зареєстрували в Печерському управлінні поліції. Наразі правоохоронці проводять першочергові перевірки чоловіка, щоб дати справі правову кваліфікацію.

Нагадаємо, раніше Vgorode писав, що тиждень тому 27-річний уродженець Львова пошкодив вікно у будівлі Верховної Ради, кинувши в нього молоток. За попередніми даними, чоловік заздалегідь вигадав план нападу на відомство. Після того, як хуліган здійснив задумане, він намагався втекти, але поліцейські зупинили та затримали його.

Також ми повідомляли, що у Дарницькому районі Києва чоловік стріляв у будівельника, який робив ремонт у квартирі поверхом вище. Він вирішив таким чином покарати робітників за те, що вони затоплюють його квартиру. Проте той факт, що квартира нападника зазнала пошкоджень саме через ремонт, не підтвердився. Через деякий час чоловік знову захотів увійти до сусідньої квартири, чому завадив один із робітників. Нападник розлютився на нього і прострелив йому ногу.

Приєднуйтесь до нашіх каналів в Telegram:

"Підсумки дня. Новини України та світу" - о 22:00 пишемо добірку про те, що важливого відбулося протягом дня.
Vgorode.ua Київ - усе, що стосується нашого міста.
"Диван зачекає" - куди ходити у Києві, та як розважатися.
"Сова" - кращі добірки кіно, серіалів, та музики.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах