Зеленський зробив заяву щодо російського вторгнення 16 лютого

Зеленський зробив заяву щодо російського вторгнення 16 лютого.

Зеленський зробив заяву щодо російського вторгнення 16 лютого. Фото: pravda.com.ua

Події
14 лютого 2022 20:18

Напередодні можливого початку великої війни Президент України Володимир Зеленський звернувся до українців.

Президент заявив, що нас лякають війною, вже призначили на 16 лютого дату вторгнення на територію України і що це відбувається не вперше. Україна, як заявив Зеленський, прагне миру та бажає вирішувати всі проблемні питання за допомогою переговорів. Тому Крим та Донбас повернуться до України лише за допомогою дипломатичних зусиль. "Ми не зазіхаємо на чуже, але й свого не віддамо." - сказав Зеленський.

Нині держава сильна, як ніколи, запевнив Президент. Україна має чудову армію, яка оснащена сучасною зброєю, і вона набагато сильніша, ніж вісім років тому.

Президент України оголосив 16 лютого, призначеного днем нападу на Україну, днем єднання. Указ про це вже підписано. Президент закликав у цей день вивісити на вулицях національні прапори, а людям – одягнути стрічки жовто-синього кольору, щоб продемонструвати усьому світові єдність українців.

Закінчив Президент своє звернення словами: "Любіть Україну! Ми спокійні! Ми сильні! Ми разом!".

Нагадаємо, сьогодні Vgorode писав, що українські спортсмени на Олімпіаді запустили флешмоб у соціальних мережах, щоб підтримати Україну перед можливою військовою загрозою з боку Росії.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах