На Караваєвих дачах киянка знайшла на балконі тіло матері, залите бетоном

У Києві дівчина знайшла на балконі тіло матері, залите бетоном.

У Києві дівчина знайшла на балконі тіло матері, залите бетоном. Фото: obozrevatel.com

Події
15 лютого 2022 15:33

У неділю, 13 лютого, 29-річна киянка виявила тіло своєї зниклої безвісти матері Оксани Сівак, залите бетоном у її власній квартирі. Жінка вважалася зниклою безвісти у 2016 році.

Страшна знахідка чекала на дівчину в квартирі її матері на вулиці Ніжинській, у Солом'янському районі Києва. Вона затіяла прибирання в оселі і знайшла на балконі довгий ящик, залитий бетоном. Від нього виходив неприємний запах. Запідозривши щось недобре, вона викликала поліцію, повідомляє Obozrevatel.

Не забудьте підписатися на канал Vgorode.ua в Telegram.

У ящику правоохоронці виявили муміфіковане тіло жінки, яка була матір'ю цієї дівчини. Причину та дату її смерті поки що не встановили.

Відомо, що 43-річна Оксана нібито вийшла з дому 2 січня 2016, після чого так і не повернулася. Тоді жодного сліду зниклої виявити не вдалося, а відомості про неї внесли до бази розшуку МВС.

Фото:obozrevatel.comФото:obozrevatel.com

За словами сусідів, усі ці роки квартира була пусткою. До зникнення померла жінка жила з матір'ю, дочкою та двома онуками. Вона майже не спілкувалася із сусідами. Оксана працювала на підприємстві, яке займалося виробництвом інструментів та обладнання для вимірювань, досліджень та навігації.

У вбивстві підозрюють чоловіка, з яким раніше вона зустрічалася. Наразі його розшукують правоохоронці.

Нагадаємо, раніше Vgorode повідомляв, що 11 лютого, у місті Вишневе під Києвом неповнолітній хлопець отримав від сусідки удар ножем через зауваження. Підліток разом із матір'ю та старшою сестрою поверталися додому. У дворі будинку їх зустрів сусід, який зробив жінці зауваження через те, що у її будинку нібито постійно галасують. Син заступився за матір, і між ним і сусідом виникла бійка. Дружина сусіда вирішила втрутитися та завдала підлітку кілька ударів ножем.

Приєднуйтесь до нашіх каналів в Telegram:

"Підсумки дня. Новини України та світу" - о 22:00 пишемо добірку про те, що важливого відбулося протягом дня.
Vgorode.ua Київ - усе, що стосується нашого міста.
"Диван зачекає" - куди ходити у Києві, та як розважатися.
"Сова" - кращі добірки кіно, серіалів, та музики.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах