Киянина, який розбещував двох школярок, посадили до в'язниці

У Києві чоловіка, який розбещував двох школярок, посадили до в'язниці.

У Києві чоловіка, який розбещував двох школярок, посадили до в'язниці. Фото: depositphotos.com

Події
16 лютого 2022 13:07

Оболонський районний суд Києва призначив покарання чоловікові, який у липні минулого року розбещував у під'їзді двох неповнолітніх дівчаток та пограбував їх.

Нагадаємо, раніше Vgorode писав, що 50-річного чоловіка затримали за розпусні дії щодо двох дев'ятирічних дівчаток. Він простежив за ними, коли дівчата гуляли на вулиці, а потім пішов слідом у під'їзд. В ліфті підозрюваний почав приставати до неповнолітніх. Він також відібрав у однієї з постраждалих кишенькові гроші та продукти, погрожуючи застосувати насильство.

Не забудьте підписатися на канал Vgorode.ua в Telegram.

До поліції звернулася мати однієї із постраждалих. Як встановило слідство, чоловік їхав у ліфті з дівчатами на останній поверх, де змусив їх роздягнутися, а також показував свій статевий орган.

Киянина, який розбещував двох школярок, посадили до в'язниці фото 1Киянина, який розбещував двох школярок, посадили до в'язниці фото 1

Як повідомила прес-служба поліції Києва, чоловіка вдалося затримати менш ніж через добу після того, що сталося. Імовірному педофілу було повідомлено про підозру щодо порушення двох статей Кримінального Кодексу України: ч. 1 ст. 186 (грабіж) та ч. 2 ст. 156 (розбещення неповнолітніх).

Довгий час тривало досудове розслідування. 15 лютого стало відомо, що суд засудив чоловіка до п'яти років та шести місяців позбавлення волі.

Раніше ми розповідали, що 33-річна киянка разом зі своїм співмешканцем знімала дітей у роликах порнографічного характеру. Дітям зараз по 13 років. Жінка займалася їх розбещенням протягом чотирьох років. Весь цей час вони ґвалтували власних дітей та знімали все це на відео. Далі порно вони продавали за гроші.

Приєднуйтесь до нашіх каналів в Telegram:

"Підсумки дня. Новини України та світу" - о 22:00 пишемо добірку про те, що важливого відбулося протягом дня.
Vgorode.ua Київ - усе, що стосується нашого міста.
"Диван зачекає" - куди ходити у Києві, та як розважатися.
"Сова" - кращі добірки кіно, серіалів, та музики.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах