2 головних способи купити криптовалюту в Україні

2 головних способи купити криптовалюту в Україні.

2 головних способи купити криптовалюту в Україні. Фото надане рекламодавцем

Події
18 лютого 2022 13:32

Депозити, акції, нерухомість, золото… Криптовалюти! Незважаючи на те, що криптовалюти є найтехнологічнішим варіантом інвестицій, вони стають популярними не лише серед великих інвесторів. Справедливо зазначити, що дрібні криптоінвестори 2010-хх вже заробили значний прибуток на інвестиціях і стали великими гравцями. Так, купивши 11 років тому біткоїнів за ціною $1 за монету на $100, зараз можна було б стати доларовим мільйонером. І повірте, кілька мільйонів пасивного доходу за 10 років - достатньо для вашої безтурботної старості і навіть для безтурботної молодості ваших онуків. Годі мріяти?

Фахівці криптообмінника Crybex рекомендують завести звичку робити невеликі регулярні інвестиції у криптовалюти щомісяця. Як - у нашому матеріалі.

Спосіб №1

Перший варіант - купувати крипту за допомогою банківської картки. Це дуже просто та зручно. Все, що потрібно, - вибрати обмінник криптовалют, зайти на сайт, оформити заявку, ввівши коректні дані та перевірити ще раз, і підтвердити платіж через карту. У такий спосіб купити криптовалюту можна швидше, ніж за годину. Фактично все, що вам знадобиться, це смартфон з доступом до інтернету та банківська картка VISA або MasterCard.

Спосіб № 2

Другий варіант - купити біткоїн у Києві чи іншому місті за готівку. Це трохи ускладнює процедуру, оскільки після оформлення та обробки заявки необхідно фізично поїхати та сплатити її у пункті прийому готівки криптообмінника. Такі відділення розміщуються зазвичай у великих містах, але Crybex відверто вихваляється присутністю у десятках міст України та світу, а також партнерствами у сотнях інших локацій.

Який спосіб вибрати, насамперед залежить від суми. Якщо ви хочете робити невеликі інвестиції, онлайн варіант буде оптимальним. Якщо ж ви переважно накопичуєте великі суми та вкладаєте їх однією угодою, та при цьому не хочете платити банку комісійні, вибирайте другий спосіб.

Справа звички

Хочете з розумом підійти до накопичень? Не чекайте найкращих часів, адже найкращий час завжди тут і зараз. Порахуйте 10% від свого щомісячного доходу та заблокуйте в розумі цю суму для інвестиції в майбутнє. Виберіть дату, поставте нагадування в календар, визначтеся із сумою та візьміть собі за правило, не прокрастинуючи, здійснювати угоду у вибраний день місяця. Навіть якщо буде важко спочатку, вже через рік ви здивуєтеся, що дія увійшла у звичку, як оплата комунальних.

Crybex з вами - тут, зараз і завтра!

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах