Фотографу Ктиторчуку, який знімав дитячу порнографію, загрожує серйозний термін

У Києві фотографу, котрий знімав дитячу порнографію, загрожує серйозний термін.

У Києві фотографу, котрий знімав дитячу порнографію, загрожує серйозний термін. Фото: Нацполіція

Події
23 лютого 2022 16:53

Київському фотографу Ктиторчуку, який шантажем змушував дітей зніматися у порно, повідомили про підозру ще у двох епізодах виготовлення дитячої порнографії.

Як повідомляв Vgorode раніше, у травні 2021 року правоохоронці затримали 38-річного Олександра Ктиторчука , який працював у Києві дитячим фотографом.

Не забудьте підписатися на канал Vgorode.ua в Telegram.

Підозрюваний часто контактував з дітьми віком від 8 до 18 років, втирався до них у довіру, а потім за допомогою шантажу та психологічного тиску змушував їх зніматися у порнографічному контенті.

Відзняті матеріали Ктиторчук продавав на території США та Європи. Українська поліція зв'язалася з іноземними колегами та отримала додаткову інформацію, що підтверджує злочин.

У хмарному сховищі фотографа виявили понад 400 файлів. Під час обшуку було виявлено понад 10 гігабайтів дитячої порнографії, мобільні термінали та техніка, за допомогою якої Ктиторчук знімав та монтував матеріали.

У прес-службі Київської поліції заявили , що Ктиторчуку повідомили про підозру ще у двох епізодах виготовлення дитячої порнографії.

З'ясувалося, що у 2018 році підозрюваний виготовив понад 50 фотографій порнографічного змісту за участю 15-річної дівчини, а у 2019 році він вчинив такий самий злочин щодо 14-річної киянки.

22 лютого слідство інкримінувало фотографу провину за ч. 4, 5 ст. 301 КК України (Ввезення, виготовлення, збут та розповсюдження порнографічних предметів). За цією статтею злочинцю світить в'язниця терміном до 15 років.

Як Vgorode повідомляв раніше, розшукується киянин, підозрюваний у педофілії. За інформацією правоохоронців, він може переховуватися у Харкові . Підозрюваного звуть Бубир Дмитро Олександрович, йому – 49 років.

Приєднуйтесь до нашіх каналів в Telegram:

"Підсумки дня. Новини України та світу" - о 22:00 пишемо добірку про те, що важливого відбулося протягом дня.
Vgorode.ua Київ - усе, що стосується нашого міста.
"Диван зачекає" - куди ходити у Києві, та як розважатися.
"Сова" - кращі добірки кіно, серіалів, та музики.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах