Подоляк заявив, що росіяни уже говорять не ультимативно, а слухають пропозиції України

Подоляк заявив, що росіяни уже говорять не ультимативно, а слухають пропозиції України.

Подоляк заявив, що росіяни уже говорять не ультимативно, а слухають пропозиції України. Фото: president.gov.ua

Події
13 березня 2022 16:35

На тлі безперервних бойових дій в Україні між Києвом і Москвою продовжуються переговори. Українці не поступаються своїми позиціями.

Радник Офісу президента України, учасник української групи на перемовинах із РФ Михайло Подоляк написав на своїй сторінці у Twitter, що на перемовинах російська сторона уже говорить не ультимативно, а уважно слухає пропозиції України.

Сейчас все самое оперативное в нашем Telegram-канале. Подписывайтесь, чтобы быть в курсе самой важной информации

Подоляк наголосив, що своїми позиціями Україна не поступиться. Основні вимоги української сторони – закінчення війни та виведення російських з території України. Він наголосив, що є розуміння цього процесу та діалог. Росія уже не висуває вимог щодо «денацифікації» України.

Також в інтерв’ю російському виданню «Комерсант» радник ОП розповів, що мирну угоду будуть підписувати, ймовірно, Володимир Зеленський та володимир путін. Президент України наполягає на перемовинах з керівництвом Кремля. Однак до підписання можуть залучити й треті країни.

Нагадаємо, раніше Vgorode повідомляв, що радник глави Офісу президента Олексій Арестович дав позитивний прогноз для українців. Але спочатку окупанти повинні зробити ще одну спробу наступу.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах