16 березня росії пророкують дефолт з вірогідністю 70%

Bloomberg з вірогідністю 70% пророкує дефолт росії 16 березня.

Bloomberg з вірогідністю 70% пророкує дефолт росії 16 березня. Фото: konkurent.ua

Події
15 березня 2022 22:55

Вже завтра, 16 березня росії пророкують дефолт, в умовах якого країна не зможе обслуговувати свої борги та виплачувати відсотки.

Відповідний матеріал розміщено на сайті видання Bloomberg.

Вірогідність дефолту оцінюється в 70%. Згідно з прогнозами аналітиків, непогашений борг росії становить $150 млрд. 16 березня рф має виплатити відсотки на суму $117 млн.

Видавництво прогнозує три сценарії розвитку подій:

  • росія виплатить борг у доларах і відтермінує дефолт щонайменше до 4 квітня, коли знову треба буде виплачувати відсотки;
  • росія захоче виплатити борг у рублях. Такий крок заборонений контрактом, тому це теж означатиме невиплату боргу, тобто дефолт;
  • росія взагалі не здійснить виплату. Тоді запуститься 30-денний пільговий період на оплату боргу, після чого буде оголошено дефолт.

Неможливість країни обслуговувати свої борги та виплачувати відсотки, спричинить різку інфляцію, девальвацію рубля та фінансову ізоляцію.

Нагадаємо, раніше Vgorode повідомляв, що президент російської федерації володимир путін та міністр оборони росії сергій шойгу збираються масово вирубувати українські ліси, а потім продавати отримані дерева.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах