Двох керівників «Укроборонпрому» звинуватили в співпраці з росією

Двох керівників «Укроборонпрому» звинуватили в співпраці з росією.

Двох керівників «Укроборонпрому» звинуватили в співпраці з росією. Фото: epravda.com.ua

Події
20 березня 2022 00:01

Зрадники намагалися силовими методами отримати дані, яким українським підрозділам були передані ракети та комплектуючі до ракетних комплексів "Скіф", "Корсар", "Вільха", "Нептун".

Про те, що директора держкомпанії «Спецоборонмаш» Дениса Сердюка викрали та катували двоє керівників «Укроборонпрому», повідомило конструкторське бюро «Луч».

Сейчас все самое оперативное в нашем Telegram-канале. Подписывайтесь, чтобы быть в курсе самой важной информации

18 березня заступник Генерального директора ДК "Укроборонпром" Роман Забарчук та начальник управління високоточної зброї Андрій Артюшенко із застосуванням заходів психологічного та фізичного впливу проводили допит в.о. директора ДП "Спецоборонмаш" Дениса Сердюка.

Наслідком катувань стало примушення Сердюка Д. О. підписати "покази" та "звіти", текст яких було складено Забарчуком Р. В. та Артюшенком А. А.", - сказано у повідомленні.

Нагадаємо, раніше Vgorode повідомляв, що в Україні з'явилися концтабори для полонених росіян, чого потребує Женевська конвенція. Їх відповідає спеціально створений державний орган – військова служба правопорядку. Про це в інтерв'ю ВВС розповіла генеральний прокурор України Ірина Венедиктова.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах