Meest відновлює доставку до країн ЄС

Meest відновлює доставку до країн ЄС

Meest відновлює доставку до країн ЄС

Події
22 березня 2022 19:26

Компанія Meest відновила міжнародну доставку посилок до країн Європейського Союзу, щоб українці, які залишилися в Україні, могли надіслати одяг, гуманітарні та інші товари рідним за кордоном.

За даними ООН, внаслідок війни, після початку повномасштабного вторгнення росії в Україну, за кордон у пошуках безпечного притулку поїхали понад три мільйони українців. Тимчасово залишити країну були змушені переважно жінки та діти.

Більшість біженців збиралися швидко і взяли з собою обмежену кількість речей. Щоб кожен мав можливість допомогти рідним за кордоном, Meest відновила доставку в ЄС.

Більше актуальної інформації на нашому Telegram-каналі.

На даний момент міжнародна доставка доступна в Болгарію, Естонію, Латвію, Литву, Німеччину, Польщу, Румунію, Словаччину та Чехію. Доставка здійснюється кур'єром за адресою до дверей, а в Німеччині ще є варіант доставки на склад в Гахенбурзі.

Meest відновлює доставку до країн ЄС фото 1Meest відновлює доставку до країн ЄС фото 1

Вимоги до відправлення посилок не змінилися:

  • вага – не більше 30 кілограм;
  • розміри - 120*60*60 сантиметрів;
  • страхова вартість – 44 євро.

Відправлення можливі лише від фізичної особи до фізичної особи.

Тарифи міжнародної доставки Meest до країн ЄС - фото: meest.comТарифи міжнародної доставки Meest до країн ЄС - фото: meest.com

"У бізнесу зараз, як і у ЗСУ, є власний фронт. Це — виконання своїх зобов’язань перед клієнтами, співробітниками та суспільством в цілому. Ми раді, що можемо використати власні потужності та експертизу, щоб допомогти співгромадянам", - зазначає засновник і президент Meest Ростислав Кісіль.

Раніше група компаній запустила безкоштовну доставку гуманітарної допомоги з Європи та Північної Америки. В рамках ініціативи вдалося зібрати понад 3000 тонн необхідних товарів.

Про компанію:

Meest — міжнародна група компаній, що надає поштово-логістичні та фінансові послуги для компаній та фізичних осіб у 50 країнах світу. Meest є лідером поштово-логістичного ринку України, а також важливим гравцем на ринках США, Канади, Австралії, Німеччини, Великобританії, Франції, Італії та інших.

Приєднуйтесь до нашіх каналів в Telegram:

"Підсумки дня. Новини України та світу" - о 22:00 пишемо добірку про те, що важливого відбулося протягом дня.
Vgorode.ua Київ - усе, що стосується нашого міста.
"Диван зачекає" - куди ходити у Києві, та як розважатися.
"Сова" - кращі добірки кіно, серіалів, та музики.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах