ЗСУ могли ліквідувати військового рф, який зґвалтував жінку та вбив її чоловіка

Військового рф, який зґвалтував жінку та вбив її чоловіка, могли ліквідувати ЗСУ.

Військового рф, який зґвалтував жінку та вбив її чоловіка, могли ліквідувати ЗСУ. Фото: nzl.theukrainians.org

Події
23 березня 2022 15:36

У Броварському районі Київської області російський військовий вбив чоловіка та зґвалтував його дружину. За попередньою інформацію ґвалтівника могли ліквідувати Збройні сили України.

На початку березня під час окупації села на Броварщині військовий рф застрелив господаря одного з будинків, а згодом перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, здійснив наругу над 34-річною дружиною вбитого. Статевий злочин окупант чинив неодноразово, при цьому погрожував жінці та її малолітній дитині розправою, повідомляє Національна поліція України.

Сейчас все самое оперативное в нашем Telegram-канале. Подписывайтесь, чтобы быть в курсе самой важной информации

Також повідомляється, що поліцейським вдалось встановити особу ґвалтівника під час проведення оперативно-розшукових заходів.

За попередньою інформацією, його ліквідували ЗСУ, проте щоб підтвердити чи спростувати дану інформацію, необхідно провести слідчі дії. Для того, щоб потвора, яка знущалась над українською дівчиною отримала по заслугам.

Саме тому ґвалтівнику заочно оголосили про підозру щодо порушення законів та звичаїв війни. Також мерзотник буде оголошений через Інтерпол в міжнародний пошук.

Наразі жінка з дитиною перебувають в безпеці їх життю та здоров’ю нічого не загрожує.

ЗСУ могли ліквідувати військового РФ, який зґвалтував жінку та вбив її чоловіка.ЗСУ могли ліквідувати військового РФ, який зґвалтував жінку та вбив її чоловіка. Фото: Національна поліція

Нагадаємо, раніше Vgorode повідомляв, що за весь час війни в Україні російські окупанти неодноразово полонили як чиновників з журналістами, так і звичайних мирних жителів, які практично ніяк не можуть допомогти їм встановити свою владу в містах. Про всяк випадок Vgorode вирішив розповісти, як військові психологи рекомендують діяти людям, яких захопили російські "орки".

Приєднуйтесь до нашіх каналів в Telegram:

"Підсумки дня. Новини України та світу" - о 22:00 пишемо добірку про те, що важливого відбулося протягом дня.
Vgorode.ua Київ - усе, що стосується нашого міста.
"Диван зачекає" - куди ходити у Києві, та як розважатися.
"Сова" - кращі добірки кіно, серіалів, та музики.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах