В Київському зоопарку народився лемур Байрактар: відео тваринки

В Київському зоопарку народився лемур Байрактар; відео тваринки.

В Київському зоопарку народився лемур Байрактар; відео тваринки. Фото: tsn.ua

Події
23 березня 2022 21:27

Незважаючи на війну, яку розв’язала рф проти українського народу, життя продовжується і навіть в такі важкі часи є приємні миттєвості, які підіймають настрій і підбадьорюють.

Нещодавно в Київському зоопарку, який наразі не приймає відвідувачів, у одному з вольєрів народилося дитинча лемура. Назвали його на честь турецьких безпілотників, які допомагають українським військовим стримувати наступ окупантів і рятують життя тисячам українців. Про це повідомляється на сторінці Київського зоопарку в Facebook.

Сейчас все самое оперативное в нашем Telegram-канале. Подписывайтесь, чтобы быть в курсе самой важной информации

Лемур Байрактар народився ще на початку березня, тоді він був дуже слабким і не міг триматися за маму. Зараз він під постійним цілодобовим наглядом зоологів і ветеринарів.

В Київському зоопарку народився лемур Байрактар; відео тваринки.В Київському зоопарку народився лемур Байрактар; відео тваринки. Фото: tsn.ua

В Київському зоопарку народився лемур Байрактар; відео тваринки.В Київському зоопарку народився лемур Байрактар; відео тваринки. Фото: tsn.ua

Наразі тваринка росте, набирає вагу та любить гратися зі своєю улюбленою іграшкою.

Нагадаємо, раніше Vgorode повідомляв, що компанія Meest відновила міжнародну доставку посилок до країн Європейського Союзу, щоб українці, які залишилися в Україні, могли надіслати одяг, гуманітарні та інші товари рідним за кордоном.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах