Арестович спрогнозував, якою буде Україна через 5 років

Арестович спрогнозировал, какой будет Украина через 5 лет

Арестович спрогнозировал, какой будет Украина через 5 лет - фото: facebook.com/alexey.arestovich, коллаж – ВГороде

Події
30 березня 2022 13:13

Три роки тому радник керівника Офісу Президента Олексій Арестович передбачив війну рф проти України. Тепер же він розповів, якою буде наша країна за п'ять років.

Власними прогнозами Арестович поділився в інтерв'ю ВВС. За його словами, через п'ять років Україна буде найавторитетнішою країною з погляду людських свобод, справедливості та правди.

- Вона працюватиме за принципом Запорізької Січі – там ніколи не питали про національність чи мову, там питали: ти хочеш розділити цей спосіб життя чи ні? Так? Заходь. Бо там були і турки, і поляки, і Максим Кривоніс, права рука Хмельницького, за однією з версій був шотландським протестантом, який утік від переслідувань. Хочеш у нас працювати – будь ласка, – сказав Арестович.

За п'ять років у нас має бути вільний розвиток бізнесу, країна має бути "вільного руху душі".

За словами Арестовича, зараз не найкращі часи переживає і захід, і авторитарні режими. Наша країна має запропонувати третій шлях, без помилок і тих, і тих.

- Звичайно, нашу модель просто так не приймеш – для цього треба бути нами. Але все, що є у світі талановитого, має мати можливість приїхати сюди та реалізувати себе як на Січі. Я це називаю принципом "техно-футуро-січі", – сказав радник керівника ВП.

В приклад Арестович навів ось цю картинку зі своєї сторінки в ФбВ приклад Арестович навів ось цю картинку зі своєї сторінки в Фб

Він вважає, що ми будемо на шляху будівництва України такою, як на картинках з дитинства про світле майбутнє. Будуть величезні будинки зі скла, багато зелені, щасливі усміхнені люди. Але водночас ми маємо відновити історичну справедливість і повернути спадщину Київської Русі. 

Арестович сказав, що ми вже затвердили цей шлях і за п'ять років будемо на наступній зупинці цієї дороги. А до 2050-2070 – упораємося.

Приєднуйтесь до нашіх каналів в Telegram:

"Підсумки дня. Новини України та світу" - о 22:00 пишемо добірку про те, що важливого відбулося протягом дня.
Vgorode.ua Київ - усе, що стосується нашого міста.
"Диван зачекає" - куди ходити у Києві, та як розважатися.
"Сова" - кращі добірки кіно, серіалів, та музики.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах