Росія відвела від Києва лише 20% своїх підрозділів

Росія відвела від Києва лише 20% своїх підрозділів.

Росія відвела від Києва лише 20% своїх підрозділів. Фото: amp. censor.net

Події
02 квiтня 2022 09:49

Станом на 1 квітня росія відвела від столиці близько 20% своїх підрозділів. Наразі значна частина військ рф залишається біля столиці.

Про те, що ситуація біля Києва контрольована, повідомив голова Київської міської військової адміністрації Микола Жирнов.

Сейчас все самое оперативное в нашем Telegram-канале. Подписывайтесь, чтобы быть в курсе самой важной информации

По його словам, противник не досягнув своєї мети на жодному стратегічному напрямку, до того ж зазнав суттєвих втрат і тепер не може проводити наступ одночасно на всіх напрямках. Ймовірно, ворог здійснює перегрупування своїх підрозділів і планує сконцентрувати сили на Донецькому напрямку.

Варто зазначити, що військові рф не просто відходять. Окупанти відступають під тиском наших військових через те, що зазнали втрат і не мають потужності для подальшої боротьби.  

Військові рф продовжують завдавати ракетних ударів по позиціях наших військ та інфраструктурі міста. Тому перебувати в столиці все ще небезпечно, зазначив Жирнов.

Київ продовжує жити в режимі воєнного стану. Робота з нарощування оборони столиці продовжується. Зокрема, укріплюються блокпости, зводяться фортифікаційні оборонні споруди на позиціях військ.

Також сили територіальної оборони здійснюють боротьбу з диверсійно-розвідувальними силами та виконують визначені бойові завдання.

Нагадаємо, раніше Vgorode повідомляв, що киянам поки що не варто повертатися до своїх будинків, оскільки ризик потрапити під обстріл все ще великий.

Приєднуйтесь до нашіх каналів в Telegram:

"Підсумки дня. Новини України та світу" - о 22:00 пишемо добірку про те, що важливого відбулося протягом дня.
Vgorode.ua Київ - усе, що стосується нашого міста.
"Диван зачекає" - куди ходити у Києві, та як розважатися.
"Сова" - кращі добірки кіно, серіалів, та музики.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах