В Бучі окупанти вбили екс-нардепа Олександра Ржавського, який мав проросійські погляди

В Бучі окупанти вбили екс-нардепа Олександра Ржавського, який мав проросійські погляди.

В Бучі окупанти вбили екс-нардепа Олександра Ржавського, який мав проросійські погляди. Фото: interfax.com

Події
08 квiтня 2022 19:31

Ні для кого не секрет, що були і є українців, які підтримують політику росії, в тому числі і політики. Мотив цієї підтримки в кожного різний хтось таким чином збагачувався, а хтось вірив, що такі погляди можуть врятуватись. Проте, російські військові не зважали ані на вік, ані на стать, ані на політичні погляди. Вони безжально вбивали кожного без суду і слідства.

Жертвою російської агресії став Олександр Ржавський. Його 27 березня безжально розстріляв п’яний солдат рф на подвір’ї власного будинку. Про вбивство екс-нардепа повідомив спікер Одеської Військової адміністрації Сергій Братчук та заслужений журналіст України Олександр Швець.

Сейчас все самое оперативное в нашем Telegram-канале. Подписывайтесь, чтобы быть в курсе самой важной информации

Покійний Ржавський був відомою особистістю українського політикуму, Народним депутатом, кандидатом в Президенти, засновником парламентського клубу та бізнесменом. До того ж він все життя притримувався лівих поглядів, не приховуючи цього, і думав, що це його врятує. Олександр був одним із тих, хто категорично не вірив у військове вторгнення рф на територію України. Всередині лютого він говорив про гуманність росіян.

Ржавський мав п’ятеро дітей. Разом із сім’єю екс-нардеп проживав в приватному секторі в місті Буча. Після того як війська агресора ввійшли до міста і поселились в його заможному будинку, він намагався знайти з ними спільну мову, але все марно.

Спершу окупанти забрали телефони, домашній арсенал зброї, а на додачу його дві брали в полон з метою отримати викупу, але йому вдавалось без грошей звільнятися.

Олександр Ржавський був розстріляний в дворі власного будинку через те, що зробив стримане зауваження та відмовився наливати горілку рашистам. П’яному російському солдату було абсолютно байдуже на життєві погляди та політичні переконання. Вони прийшли вбивати й грабувати.

Нагадаємо, раніше Vgorode повідомляв, що в результаті Бучанської різанини в місті знайшли безліч тіл убитих мирних жителів, серед яких виявилася Ірина - жінка з червоним манікюром, фото якого розлетілося по всьому світу. 

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах