Добровольців територіальної оборони закликають віддати зброю на зберігання

Добровольців територіальної оборони закликають віддати на зберігання зброю - фото: facebook.com/TerritorialDefenseForces/

Добровольців територіальної оборони закликають віддати на зберігання зброю - фото: facebook.com/TerritorialDefenseForces/

Події
21 квiтня 2022 19:45

Територіальну оборону та ДФТГ закликають здати зброю, видану після початку російського вторгнення в Україну, на зберігання. Прохання направлене захисникам-добровольцям ТРО та командирам Добровольчих формувань територіальних громад на звільнених від окупантів територіях.

Про здачу зброї на зберігання до визначених місць повідомив командувач Сил Територіальної оборони Збройних Сил України Юрій Галушкін. Крім того, пропонується повертатися до роботи та взятися за виконання інших завдань, пов'язаних із відновленням населених пунктів та відновленням економіки.

Більше новин читайте на нашому Telegram-каналі.

Галушкін зазначив, що Сили ТРО та громади вдячні абсолютно всім, хто після нападу Росії на Україну добровільно взяв до рук зброю та став захисником. Вони високо цінують хоробрість та відданість членів тероборони, їх допомогу у розмінуваннях, пошуку диверсантів, обороні міст тощо.

За словами Галушкіна, частину регіонів звільнено від російських солдатів і там не ведуться активні бойові дії, тому на цих територіях необхідно виконувати й інші цілі. Ту зброю, яка буде зосереджена на зберігання, можна взяти будь-якої миті на тренування, для того, що доглядати за нею, або для виконання важливих завдань, при необхідності.

Командувач Сил ТРО каже:

- Ми будемо тримати порох сухим. Належне зберігання зброї дуже важливе, щоб у критичний момент нею можна було швидко скористатися і застосувати проти нашого ворога - російських військ.

Раніше Vgorode повідомляв, що в Києві чоловік під час скандалу за місце паркування почав цілитися з автомата в сусідів.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах