В Ірпені кіт вижив після двох місяців без їжі та води

В Ірпені кіт вижив після двох місяців без їжі та води.

В Ірпені кіт вижив після двох місяців без їжі та води. Фото: facebook.com/ZooPatrul.UA

Події
25 квiтня 2022 00:12

В Ірпені господарі залишили кота самого у зачиненій квартирі. У нього, на жаль, не було їжі та води. У таких умовах тварина прожила два місяці.

Котика вже оглянули лікарі, з ним усе гаразд.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Про історію порятунку покинутого котика розповів Зоопатруль. Їм стало відомо про тварину від небайдужих людей. Котик, за їхніми словами, щодня голосно нявкав із розбитого вікна на другому поверсі будинку в Ірпені.

Операція порятунку кота була непростою. Проживши два місяці на самоті, він відвик від людини. Коли тварину намагалися зловити чи дати корм – кіт тікав та ховався. Його вдалося відшукати у квартирі на кухні під тумбою. Щоб дістати звідти котика, зоопатрульним знадобилося близько 20 хвилин, бо кіт зовсім не давався до рук і шипів.

На щастя, все закінчилося добре і кота вдалося спіймати та нагодувати. Його оглянули ветеринари. Як для лікарів, так і для активістів є загадкою те, як кіт прожив ці два місяці.

Відразу знайшлися і його власники. Вони виїжджали з Ірпені поспіхом після обстрілу, не змогли швидко відшукати кота і, вирішивши, що він втік через вікно, не залишили йому їжу та воду. Але зараз котик повернувся до своєї родини і далі житиме з ними щасливо.

В Ірпені кіт вижив після двох місяців без їжі та води.В Ірпені кіт вижив після двох місяців без їжі та води. Фото: facebook.com/ZooPatrul.UA

Нагадаємо, раніше Vgorode розповідав історію лабрадора з Ірпені, фото якого облетіло весь світ – чоловік обіймав собаку на дорозі. Це фото зробив кореспондент та фотожурналіст Los Angeles Times Маркус Ям, який приїхав до Ірпені, щоб зняти наслідки боїв із окупантами у місті. Господар залишив цього лабрадора на сусіда перед тим, як виїхати з міста. Як виявилося, пес паралізований. Хоч він і має важкі хвороби, але все ще хоче жити: добре їсть, проявляє активність і сподівається знайти нову люблячу сім'ю.

Приєднуйтесь до нашіх каналів в Telegram:

"Підсумки дня. Новини України та світу" - о 22:00 пишемо добірку про те, що важливого відбулося протягом дня.
Vgorode.ua Київ - усе, що стосується нашого міста.
"Диван зачекає" - куди ходити у Києві, та як розважатися.
"Сова" - кращі добірки кіно, серіалів, та музики.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах