Що зараз із бійцем "Азова" Ярославом "Махачем", який став зіркою TikTok

Що зараз із бійцем "Азова" Ярославом "Махачем", який став зіркою TikTok.

Що зараз із бійцем "Азова" Ярославом "Махачем", який став зіркою TikTok. Фото: instagram.com/agresor_01090

Події
24 квiтня 2022 22:59

В українському полку "Азов" служать молоді хлопці, які активно ведут соціальні мережі та знімають ролики в TikTok. Завдяки цій соціальній мережі багато українців дізналися про бійця Ярослава Бригинця з позивним "Махач". 20-річний хлопець став справжньою зіркою TikTok та полонив серця дівчат.

6 квітня в мережі з'явилася інформація, що "Махач" загинув у бою в Маріуполі. Про це, зокрема, писали дехто з його бойових товаришів.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Про хлопця написали, як про загиблого, зазначивши, що він завжди бився до кінця, витягував друзів, які потрапили під обстріл та говорив, що не хоче, щоб його оплакували та сумували. Однак не усі побратими повірили у його смерть. Друг Ярослава Артем знайшов докази, що "Махач" живий і зараз перебувє у полоні російських військових. 

За його словами, тіло Ярослава не знайшли, тож немає ніяких доказів, що він загинув. 

 

Він також опублікував у своєму Instagram відео, на якому видно дуже схожого на Ярослава Бригинця хлопця. 

- А ось тут самі вирішуйте! Живий "Махач"? Чи все ж таки загинув? - підписав відео Артем.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от ARTEM OLEKSANDROVICH (@agresor_01090)

Вчергове хлопець заговорив про те, що "Махач" живий, сьогодні, 24 квітня. Артем сказав, що попередньо є офіційна інформація про те, що Ярослав Бригинець знаходиться у полоні окупантів. Цілком можливо, що скоро його вдасться обміняти на російського полоненого.

До повномасштабного вторгнення Росії в Україну Ярослав воював на Донбасі. А у вільні від боїв дні він займався у Маріуполі боксом. Зазанчимо, що самого Ярослава у TikTok немає, а відео з його чарівною усмішкою розлетілися по соцмережах ще на початку березня. А сам він став головним воїном-красенем цієї війни. 

Тож ще є велика надія, що Ярослав "Махач" Бригинець живий і TikTok ще побачить його усмішку.

Нагадаємо, раніше Vgorode писав, що 23-річна дівчина з Конотопу Тетяна Чубар воює у 58-й окремій мотопіхотній бригаді імені гетьмана Івана Виговського навідницею САУ та стала зіркою TikTok після публікації роликів про свою "роботу" на війні. Її відео набрали більше мільйона переглядів. До війни Тетяна з ніком "Принцеска" працювала у кондитерській, де готувала тістечка, а нині – служить у ЗСУ, про що мріяла з дитинства.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах