Верховна Рада не розглядатиме заборону УПЦ МП до кінця війни

Верховна Рада не розглядатиме заборону УПЦ МП до кінця війни.

Верховна Рада не розглядатиме заборону УПЦ МП до кінця війни. Фото: glavcom.ua

Події
25 квiтня 2022 13:23

Питання заборони УПЦ московського патріархату в Україні тривалий час обговорювалося в межах наших політичних фракцій і груп.

Про те, що під час війни ВР не буде розглядати законопроект про заборону діяльності УПЦ МП на території України, повідомив голова парламенту Руслан Стефанчук.

Сейчас все самое оперативное в нашем Telegram-канале. Подписывайтесь, чтобы быть в курсе самой важной информации

По його словам, подібні дії можуть призвести до розколу суспільства, а цей є катастрофічним в умовах війни. В межах політичних груп та фракцій тривалий час це питання вже обговорювалось. Наразі депутати домовились, що під час війни не мають права приймати жодного закону, який розколює українське суспільство.

На думку спікера, кожний такий документ, який вноситься до ВР і розколює суспільство, дає поштовх до появи чи активізації внутрішніх колаборантів у державі. Сьогодні Україна має бути єдина і неподільна, як ніколи раніше, а влада повинна сприяти цьому.

Нагадаємо, раніше Vgorode повідомляв, що українцям пропонують приєднатися до благодійної ініціативи та відправити свої старі чи вже непотрібні робочі мобільні телефони людям похилого віку, щоб ті змогли спілкуватися зі своїми рідними та близькими. Зокрема це допоможе тим городянам, у яких раніше пристрої забрали окупанти.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах