Білозір пригрозила судом Поляковій та Матвієнко за те, що вони нібито переспівали її пісні

Білозір пригрозила судом Поляковій та Матвієнко за те, що вони нібито переспівали її пісні.

Білозір пригрозила судом Поляковій та Матвієнко за те, що вони нібито переспівали її пісні. Фото: tsn.ua

Події
28 квiтня 2022 13:50

Не кожен може захищати країну зі зброєю в руках, але допомогти Батьківщині можна і в інший спосіб. Наприклад, під час війни українські артисти проводять благодійні концерти. Вони гастролюють по всьому світу для того, щоб зібрати кошти для ЗСУ, переселенців тощо.

З 24 лютого в Україні з’явилось багато пісень, які оспівують біль та страждання народу або ж навпаки возвеличують безстрашну боротьбу українських героїв. Багато українських співаків та співачок заспівали в дуеті чи переспівують пісні одне одного тим самим демонструють єдність народу. Однак навіть в такі складні часи є артисти, які вирішили що зараз час публічно висловлювати своє невдоволення та влаштовувати скандали.

Сейчас все самое оперативное в нашем Telegram-канале. Подписывайтесь, чтобы быть в курсе самой важной информации

Українська співачка та екс-міністерка культури Оксана Білозір висунула претензії кільком своїм колегам по цеху: Олі Поляковій, Ользі Полежаці та Тоні Матвієнко у тому що вони нібито переспівують мелодії та пісні, які виконувала вона.

У Facebook співачка опублікувала пост, де й виразила своє обурення. Там вона написала, що Полякова переспівала мелодію Скорика, відому, як Свічка – присвячену геноциду українців через Голодомор, а Матвієнко виконала пісню «Коханий», яку Ігор Білозір присвятив жінці і Квітці Цісик. Також «під роздачу» потрапила Ольга Полежака, яка виконала пісню «Кленова балада».

Пост Оксани Білозір.Пост Оксани Білозір. Фото: facebook.com/oksana.bilozir

Білозір звинуватила артисток у нахабстві та браку творчої фантазії й навіть пригрозила «листами щастя», натякнувши на позов до суду.  Також вона додала, що репліка ніколи не стане оригіналом і порадила артисткам «творити себе у своїй унікальності».

Реакція Полякової

Сьогодні, 28 квітня, до Білозір звернулась Оля Полякова. В своєму Instagram вона виклала відео, де розкритикувала Білозір, яка загрожує їй судом. Також Полякова зазначила, що має таке ж право використовувати «Мелодію» Скорика так само, як вона. Слова до її «Колискової» написав Олександр Вратарьов. Тож пісня Полякової це окрема, нова пісня, яка немає ніякого відношення до пісні Білозір.

Реакція колег

Однак не всі колеги оцінили такий вчинок Білозір. Зокрема телеведуча Катерина Осадча в Instagram адресувала співачці гнівний пост, в якому розкритикувала таку поведінку.

Пост Катерини Осадчої.Пост Катерини Осадчої. Фото: instagram.com/kosadcha

Також акторка Наталія Денисенко залишила під дописом Білозір коментар. «Сором і ганьба вам Оксано за цей допис» - сказала Денисенко.

Нагадаємо, раніше Vgorode повідомляв, що у селі Іванків на Київщині орки ще у лютому знищили місцевий історико-краєзнавчий музей, у якому зберігалася культурна спадщина Марії Приймаченко, Ганни Верес тощо.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах