На Київщині сталася смертельна ДТП за участю мопеда

На Київщині сталася смертельна ДТП за участю мопеда.

На Київщині сталася смертельна ДТП за участю мопеда. Фото: facebook.com/pol.kyivregion

Події
02 травня 2022 13:18

Ввечері, 1 травня, в селищі Рокитне, що на Білоцерківщині, сталася дорожньо-транспортна пригода за участю автомобіля BMW та моторолера. Водій іномарки знаходився у стані алкогольного оп'яніння.

У результаті ДТП водій та пасажирка двоколісного транспорта загинули. Поліція Київщини займається розслідуванням аварії. 

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Як повідомляють у пресслужбі, автопригода трапилась близько 20:00. Попередньо відомо, що водій BMW на шаленій швидкості рухався по вул. Окружна у селищі Рокитне. Він знехтував правилами безпечної дистанції та здійснив зіткнення із мопедом. У результаті ДТП 36-річний водій мопеда та його 32-річна пасажирка загинули на місці. Загиблими виявилась сімейна пара, у якої залишилось четверо дітей. 

На Київщині сталася смертельна ДТП за участю мопеда.На Київщині сталася смертельна ДТП за участю мопеда. Фото: facebook.com/pol.kyivregion

На Київщині сталася смертельна ДТП за участю мопеда.На Київщині сталася смертельна ДТП за участю мопеда. Фото: dtp.kiev.ua

При перевірці в організмі керманича іномарки виявили 1.8 проміле алкоголю. Водія затримали згідно зі ст. 208 КпК України та помістили до ізолятора тимчасового тримання.

За інформацією відомого столичного Telegram-канал dtp.kiev.ua, за кермом BMW був депутат Рокитнянської селищної ради та місцевий підприємець  Литвин Олександр Васильович. Чоловік також здав текст на наявність наркотичних речовин в організмі, який виявився позитивним. Відомо, що водій авто на початку війни поїхва з України та нещодавно повернувся. 

На Київщині сталася смертельна ДТП за участю мопеда.На Київщині сталася смертельна ДТП за участю мопеда. Фото: dtp.kiev.ua

Поліцейські слідчого управління Київщини за фактом смертельного ДТП розпочали досудове розслідування. Винуватцю аварії загрожує позбавлення волі до 12 років.

Нагадаємо, раніше Vgorode писав, що у Подільському районі Києва чоловік поранив двох патрульних, які прибули на виклик про хуліганство - в одній з квартир багатоповерхіки місцеві чули чути крики, а з вікна викидали речі. Коли інспектори піднялись до квартири, двері їм відчинив чоловік й одразу здійснив кілька пострілів, поранивши поліцейських. Незважаючи на складну ситуацію, правоохоронцям вдалось затримати стрільця.

Приєднуйтесь до нашіх каналів в Telegram:

"Підсумки дня. Новини України та світу" - о 22:00 пишемо добірку про те, що важливого відбулося протягом дня.
Vgorode.ua Київ - усе, що стосується нашого міста.
"Диван зачекає" - куди ходити у Києві, та як розважатися.
"Сова" - кращі добірки кіно, серіалів, та музики.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах