В Україні можуть продовжити мобілізацію після 24 травня

Чи продовжиться загальна мобілізація після 24 травня в України.

Чи продовжиться загальна мобілізація після 24 травня в України. Фото: 24tv.ua

Події
02 травня 2022 15:52

На території України вже більш ніж 2 місяців проводиться загальна мобілізація. Зараз вона продовжується, але значно меншими темпами.

Темп мобілізації знизився через те, що наприкінці лютого - на початку березня було укомплектовані Збройні сили України та інші сили оборони. Про це сьогодні, 2 травня, під час брифінгу повідомив начальник управління персоналу штабу Командування Сухопутних військ ЗСУ Роман Горбач.

Сейчас все самое оперативное в нашем Telegram-канале. Подписывайтесь, чтобы быть в курсе самой важной информации

Мобілізація в України була оголошена протягом 3 місяців, з 24 лютого по 24 травня. Однак, ймовірно, після 24 травня її буде продовжено. Все залежить від ситуації, яка складеться на той момент, коли мобілізація має закінчитись, зазначив Роман Горбач.

По його словам, якщо продовжуватимуться бойові дії, однозначно буде потреба у поповнені військовими фахівцями військових частин.

Також Горбач зазначив, що документально в Україні не було визначено поділу на хвилі мобілізації. Проходить одна загальна мобілізація, просто в один період мобілізували більшу кількість людей, а в інший – меншу.

Нагадаємо, раніше Vgorode повідомляв, що російські окупаційні війська розпочали примусову мобілізацію на захоплених територіях Херсонської, Запорізької та Харківської областей.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах