На Київщині окупанти вбили мирного мешканця та з танка розстріляли його будинок

На Київщині окупанти вбили мирного мешканця та з танка розстріляли його будинок.

На Київщині окупанти вбили мирного мешканця та з танка розстріляли його будинок. Фото: Київська обласна прокуратура.

Події
07 травня 2022 14:07

Після звільнення окупованих територій на Київщині мало не щодня викривають нові й нові злочини, які скоїли російські військові. Там знаходять братські могили та тіла закатованих українців.

В селі Липівка в Київській області окупанти вбили мирного мешканця та з танка розстріляли його будинок, повідомляє Київська обласна прокуратура. Наразі правоохоронці продовжують фіксувати злочини окупантів.

Сейчас все самое оперативное в нашем Telegram-канале. Подписывайтесь, чтобы быть в курсе самой важной информации

За попередньою інформацією, під час окупації населеного пункту російські солдати з автоматичної зброї поранили місцевого мешканця. Чоловік дійшов до домівки, проте окупанти з танка обстріляли його будинок, знаючи, що там перебував поранений.

На Київщині окупанти вбили мирного мешканця та з танка розстріляли його будинок.На Київщині окупанти вбили мирного мешканця та з танка розстріляли його будинок. Фото: Київська обласна прокуратура.

На Київщині окупанти вбили мирного мешканця та з танка розстріляли його будинок.На Київщині окупанти вбили мирного мешканця та з танка розстріляли його будинок. Фото: Київська обласна прокуратура.

На Київщині окупанти вбили мирного мешканця та з танка розстріляли його будинок. || Фото: Київська обласна прокуратура.На Київщині окупанти вбили мирного мешканця та з танка розстріляли його будинок. || Фото: Київська обласна прокуратура.На Київщині окупанти вбили мирного мешканця та з танка розстріляли його будинок. Фото: Київська обласна прокуратура.На Київщині окупанти вбили мирного мешканця та з танка розстріляли його будинок. Фото: Київська обласна прокуратура.

Нагадаємо, раніше Vgorode повідомляв, що іноземні журналісти з'ясували, хто був причетний до окупації Бучі та жорстокого поводження з мирними жителями.

Приєднуйтесь до нашіх каналів в Telegram:

"Підсумки дня. Новини України та світу" - о 22:00 пишемо добірку про те, що важливого відбулося протягом дня.
Vgorode.ua Київ - усе, що стосується нашого міста.
"Диван зачекає" - куди ходити у Києві, та як розважатися.
"Сова" - кращі добірки кіно, серіалів, та музики.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах