Євробачення 2022: де дивитися та ставки букмекерів щодо переможця

Євробачення 2022: де дивитися та ставки букмекерів щодо переможця.

Євробачення 2022: де дивитися та ставки букмекерів щодо переможця. Фото: instagram.com/eurovision

Події
08 травня 2022 08:08

Попри всі чвари на Нацвідборі та війну, яка вже 74-й день триває на нашій території, Україна візьме участь в пісенному конкурсі «Євробачення 2022». Цього року країну представить гурт Kalush Orchestra з піснею «Stefania», присвяченій мамі соліста і всім жінкам, які вберігають своїх дітей від жахів війни.

У вівторок, 10 травня, о 22:00 відбудеться перший півфінал конкурсу, який пройде у Турині, де 17 учасників боротимуться за місце у фіналі. Український колектив виступить під номером 6. У суботу, 14 травня, пройде фінал Євробачення.

Kalush Orchestra вже двічі репетирував свій номер перед конкурсом. Гурт вніс деякі зміни в свій виступ: на екрані з’являться інші зображення, інші костюми, тіні з орнаментом, а також на екрані з’являться очі мами соліста Стефанії.

Євробачення 2022.Євробачення 2022. Фото: instagram.com/suspilne.eurovision

Букмекери пророкують Україні масштабну перемогу на «Євробаченні 2022». Після другої репетиції вони оновили свої прогнози і тепер коефіцієнт перемоги України становить 43%. Італія посідає друге місце, з великим розривом в 13%.  Третя у рейтингу Швеція.

Де дивитись перший півфінал «Євробачення 2022»

Телебачення

Конкурс покаже суспільнний телеканал UA: КУЛЬТУРА. Початок трансляції – 22:00 за українським часом. Коментуватиме шоу Тимур Мирошниченко, який понад 15 років є українським голосом "Євробачення".

Діджитал-платформа

facebook-сторінка "Євробачення"

сайт "Суспільне культура"

сайт "Суспільне Євробачення"

YouTube-канал "Євробачення Україна" - тут можна спостерігати за роботою Тимура Мирошниченка.

Радіо

Офіційний радіотранслятор "Євробачення-2022" - Радіо Промінь. Те, що відбувається на сцені конкурсу, озвучуватимуть дві пари ведучих: Анна Заклецька і Дмитро Захарченко та Саша Франко і Євген Павлюковський. Яка пара коментуватиме перший півфінал - наразі невідомо.

Учасники першого півфіналу.Учасники першого півфіналу. Фото: corp.suspilne.media

Як голосувати

Українці можуть голосувати за всіх учасників першого півфіналу, окрім гурту Kalush Orchestra. Щоб віддати голос за артиста, що сподобався, необхідно відправити SMS-повідомлення на номер 7576 з кодом (порядковим номером виступу) учасника. Інформація про голосування з'явиться під час прямого ефіру.

Як голосувати.Як голосувати. Фото: instagram.com/eurovision

Нагадаємо, раніше Vgorode повідомляв, що гурт Kalush Orchestra зняв відео на пісню Stefania, яку представляє на Євробаченні-2022, у львівському Будинку вчених. Відео оприлюднили на офіційному каналі Євробачення у YouTube. 

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах