Rozetka без попередження призупинила вже оплачену доставку за підпискою

Rozetka без попередження призупинила вже оплачену доставку за підпискою.

Rozetka без попередження призупинила вже оплачену доставку за підпискою. Фото: Rozetka

Події
18 травня 2022 15:21

Український інтернет-магазин Rozetka під час війни з Росією призупинив дію підписки Premium, проте попередити про це клієнтів не вважав за потрібне. При цьому гроші за доставку повертати наразі не планують.

За цією підпискою покупці могли оформляти замовлення та не платити за їх доставку протягом певного періоду. Проте з недавнього часу цією послугою не можна користуватися. При оформленні замовлень клієнти з Premium-підпискою бачать вартість доставки та мають її сплатити, щоб отримати замовлення.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Vgorode зв'язався з магазином та з'ясував, чому так сталося.

Як нам повідомили представники Rozetka, дію підписки було змушено призупинити з 23 березня. Щойно ситуація стабілізується, передплата працюватиме протягом оплаченого періоду, який залишався у покупця після 23 березня.

Проте обурює клієнтів не скасування підписки, а замовчування цієї інформації. В особистому кабінеті, на сайті та в соцмережах інтернет-магазину відповідного оголошення немає. Людина дізнається про вартість доставки лише при оформленні замовлення.

Представники Rozetka на це відповіли, що поки що розповідають про цю незручність лише після звернення клієнта. Варто зазначити, що з початку повномасштабного вторгнення РФ в Україну в магазині перестав працювати кол-центр, тому зв'язатися з ними важко. Багатьом клієнтам доводиться писати на сторінку магазину у Facebook і довго чекати на відповідь, щоб їхню проблему вирішили.

Також вони згадали, що на сайті зараз придбати передплату Premium не можна. На сторінці пишеться, що оформлення передплат тимчасово недоступне.

Rozetka відмовилася безкоштовно доставляти покупки за передплатою.Rozetka відмовилася безкоштовно доставляти покупки за передплатою. Фото: https://rozetka.com.ua/premium

А якщо ж людина вже оформила замовлення та сплатила доставку, не помітивши її вартість, гроші за неї поки що не повернуть. У магазині пообіцяли, що розібратися із цією проблемою можна буде після стабілізації ситуації.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах