Найбільша онлайн IT-конференція України NIX MultiConf вже у ці вихідні

Найбільша онлайн IT-конференція України NIX MultiConf вже у ці вихідні.

Найбільша онлайн IT-конференція України NIX MultiConf вже у ці вихідні. Фото надане рекламодавцем

Події
21 травня 2022 09:01

Українська IT-команда NIX вже вп'яте організовує онлайн-конференцію для представників IT-галузі. Цьогоріч захід розширює програму — буде окрема панель для бізнесу. Крім українських IT-експертів і лідерів думок, на конференції виступатимуть топові зарубіжні розробники та підприємці.

Український IT-бізнес за час війни вже довів свою стійкість і надійність. Індустрія продовжує працювати у нових реаліях: IT-спеціалісти, як і раніше, сплачують податки і підтримують економіку. А такі події, як NIX MultiConf, підкреслюють: наша країна є і надалі буде надійним місцем для розвитку бізнесу. Місцеві IT-фахівці вкотре показують міць і силу галузі і доводять всьому світові: Україну зламати неможливо.

У програмі NIX MultiConf:

  • понад 30 доповідей, присвячених IT та бізнесу;
  • виступи визнаних світових експертів;
  • технічні лекції за популярними IT-напрямами: Java, .NET, PHP, QA, PM, ВА та ін.

Конференція буде цікава не лише IT-спеціалістам, але й підприємцям. Представники бізнесу діляться думками, як можна розвивати і підтримувати українське IT під час війни. Глядачі зможуть поставити питання усім спікерам в чаті трансляції.

Серед міжнародних IT-зірок варто відмітити:

  • Алістера Коберна — співавтора Agile-маніфесту, світового експерта з гнучких методологій та їх використання.
  • Ентоні Шоу — учасника Python Software Foundation.
  • Віталія Фрідмана — креативного керівника Smashing Magazine.

Перелік усіх спікерів і розклад виступів доступний на сайті NIX MultiConf. Зверніть увагу: у програмі можливі зміни.

Одночасно з підготовкою до конференції в NIX продовжують волонтерити. За останні три місяці команда разом з іноземними партнерами передала на потреби ЗСУ більше $20 млн. Айтівці систематично відправляють на фронт необхідне армії спорядження.

Протягом усієї конференції — 21-22 травня — організатори будуть збирати кошти на потреби українських військових та волонтерів.

Довідка:

NIX MultiConf — це найбільша в Україні онлайн ІТ-конференція. Захід корисний для ІТ-спеціалістів із різним досвідом, які прагнуть розвивати свої навички та цікавляться новинками ІТ-сфери. Майже 10 років тому подібний захід вперше відбувся у Харкові. Відтоді зі 150 прихильників конференції всього за кілька років ком'юніті NIX MultiConf виросло у масштабну подію світового рівня. 2020 року до онлайн-конференції долучилося понад 17 тис глядачів із 13 країн — у тому числі зі США, Естонії, Польщі, Великої Британії, Німеччини, Італії, Єгипту, ПАР на інших.

NIX — одна з найчисленніших в Україні IT-команд, яка налічує 4500 спеціалістів. Фахівці NIX створюють комплексні IT-рішення для компаній із США, країн Європи та Південно-Східної Азії. З початком повномасштабної війни команда підтримує як членів своєї команди та їх рідних, так і всіх постраждалих від вторгнення рф. Нікси надають фінансову та матеріально-технічну допомогу волонтерам, ЗСУ та підрозділам тероборони. Щодо підтримки власної команди, то за кожним у NIX зберігаються місця у проєктах, усі спеціалісти своєчасно отримують дохід у повному обсязі.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах